Winkel

Leuke feesten en zeer leuke besloten feestjes organiseren

Leuke feesten en feestjes door La Casserole

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren feest? Bekijk dan eens ons themafeest Showtime, een ideaal concept om gezellig bij te feesten. Met dit idee u een betaalbaar en interactief feest in huis. Dit feest is helemaal compleet met muziek, artiesten, entertainment aan kleding en catering. Helemaal garant voor een geslaagde feestavond! Ons team bestaat tijdens deze feestavond uit 3 artiesten, welke zich alle drie tevens zullen presenteren als entertainer. De songs op deze feesten komen uit de jaren negentig, tachtig en zeventig.

Kortom: Showtime zorgt voor een spetterend feest vol dans, licht en vermaak, waarbij hier en daar een lach en een traan niet ontbreekt. Besloten feesten die zijn weerga niet kennen. Wilt u dat wij de organisatie van uw feesten uit handen neemt? Neem dan snel contact met ons op.

Besloten thema feesten

Velen zijn u reeds voorgegaan en onze besloten themafeesten zijn van zo’n goede kwaliteit dat zelfs gasten uit de regio Breda, Nijmegen, Oss, Roermond, Venlo, Boxmeer, Veghel en Uden hiervoor speciaal naar Brabant komen. Voor diversen klanten hebben wij onze ideeën op verschillende locaties uitgevoerd. Dus zowel de aankleding / decoratie als de uitvoering compleet verzorgd! Wij luisteren altijd naar uw wensen, bij ons is de klant altijd koning.

Feesten organiseren met origineel hapjesbuffet

Tijdens deze feestavond mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken Wij presenteren tijdens dit themafeest u en uw gasten een zeer decoratief en uitgebreid hapjes buffet of in combinatie met een Italiaans buffet. Wij hebben buffetten van hoge kwaliteit, met heerlijk eten.

Leuke feesten met overheerlijke cocktails

Wij schenken u en uw gasten de gehele feestavond het Hollandse plateau. De drank zal tijdens dit themafeest dan ook de hele feestavond rijkelijk vloeien! Wij hebben heerlijke cocktails en verschillende dranken voor u en uw gasten.

Het entertainment van feest Showtime

Uw feestavond wordt muzikaal op passende wijze ondersteund door een zangeres, twee zangers, dj’s en ook entertainers. La Casserole past zich aan aan uw wensen, zodat uw feest niet zo snel zal worden vergeten!

Besloten Themafeest en Feestavond organiseren

Themafeest / feestavond Showtime is een ontzettend leuk themafeest. Dit feest is ook ideaal entertainment voor uw huwelijksfeest. Deze feesten zijn niet de enige, wij organiseren ook personeelsfeestenbedrijfsfeesten of andere feesten en partijen.

Informatie aanvragen