Winkel

Het Ketelhuis,
Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis op Landgoed de Grote Beek, is geschikt voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie of themafeest.

Gelegen in een rustige omgeving in Eindhoven, bevindt zich Het Ketelhuis. Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in Het Ketelhuis met beschikbaarheid op verschillende ruimtes als op het terras. Ook beschikt het landgoed over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Lees hieronder meer over deze bijzondere locatie en de beschikbare feestarrangementen.

Rijksmonument Het Ketelhuis

Het Ketelhuis beschikt over vier prachtige zalen. In elke zaal kan een onvergetelijk feest worden gevierd. Of u nu kiest voor één zaal tot uw beschikking of het gehele landgoed, bij La Casserole is alles mogelijk.

Bij mooi weer bieden we ook de mogelijkheid om de ontvangst van de daggasten te laten plaatsvinden op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel.

Het Ketelhuis heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 10 en tot ongeveer 1000 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. De ideale locatie voor al uw feesten.

Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis als op het prachtige terras van deze horecagelegenheid.

Open inloopavond

Terras

Ons terras ligt heerlijk in de zon, wat vooral tijdens de zomermaanden ontzettend aangenaam is.

Het terras is beschikbaar in combinatie met onze Grote Zaal of natuurlijk apart.

Als u ervoor kiest om zowel het terras als de Grote Zaal te reserveren, biedt dat natuurlijk ook de mogelijkheid om extra gasten uit te nodigen.

Terras aan de Boschdijkzijde

Op het terras aan de Boschdijkzijde is het ook uitstekend mogelijk om te borrelen.

Dit terras kan worden gecombineerd met het Grand Café en/of de Grote Zaal.

Op onze terrassen kunnen we heerlijke barbecuebuffetten verzorgen. Natuurlijk hebben wij meer dan alleen een barbecuebuffet. Bekijk de menukaart voor de mogelijkheden.

De menukaart

De Grote Zaal

In de Grote Zaal worden diverse evenementen gehouden, variërend van gala’s tot verjaardagsfeesten, vergaderingen en condoleances. Met de prachtige bar en een heerlijke koffiebar is alles voorhanden in deze zaal.

Of u uw gasten nu wilt laten zitten, staan ​​of beide, elke opstelling is mogelijk.

Bovendien is het bij mooi weer zelfs mogelijk om de deuren naar onze beide terrassen te openen. Op die manier kunt u dubbel zoveel mensen uitnodigen.

De Blauwe Kamer

In de Blauwe Kamer zijn diverse mogelijkheden. In deze ruimte kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden, gedineerd worden, een feest gegeven worden, enzovoort.

De gehele Blauwe Kamer is op een bijzondere manier gestyled. De schilderijen die er hangen hebben allemaal een leuke twist.

De Eetkamer

Onze Eetkamer is een knusse ruimte, waar heerlijk gegeten kan worden.

Vanuit La Casserole bieden wij u diverse overheerlijke menu’s. Zo kunt u kiezen voor een verschillende soorten lunches, high tea’s en zoete lekkernijen.

Bekijk de menukaart voor alle mogelijkheden.

De menukaart

Het Grand Café

Een onderdeel van deze prachtige en unieke locatie is het Grand Café.

In deze zaal kunnen wij exclusiviteit garanderen, vanwege de eigen ingang, toiletgroep en keuken.

De ruimte kan worden omschreven als knus en gezellig.

Informatie Grand Café

Bed en Bos Landgoed de Grote Beek

Na jullie huwelijksdag bij Het Ketelhuis is het heerlijk om te kunnen nagenieten in een luxe kamer. Na het feest kunt u naar de prachtige bruidssuite van Bed en Bos gaan om een nachtje te vertoeven in een bosrijke omgeving. De kamer is van alle gemakken voorzien en perfect voor de eerste nacht van jullie wittebroodsweken.

Na uw gelegenheid kunnen u en/of uw gasten gebruik maken van B&B Landgoed de Grote Beek om te overnachten nadat uw voetjes van de vloer zijn gegaan tijdens een spetterende bruiloft, personeelsfeest of andere gelegenheden bij het Ketelhuis. De gezellige B&B is gevestigd in een van de panden op het terrein van GGzE en ligt op loopafstand van Het Ketelhuis. De B&B beschikt over 15 eenpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers, allen met gedeeld sanitair, waar u voor een zachte prijs kunt overnachten. In de gezamenlijke woonkamer en keuken wordt iedere ochtend het ontbijt geserveerd. Voor meer informatie en boekingen over overnachtingen, verwijzen wij u naar Facebook of stuur een e-mail naar bedandbreakfast@ggze.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen

Adres

Dr. Poletlaan 45
5626 NC
Einhoven


Routebeschrijving

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Landgoed het Ketelhuis? Ga dan naar de geschiedenis van onze locaties.