Winkel

Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage is geschikt voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte huwelijk, galafeesten, vergaderingen of themafeest.

Gelegen in een rustige omgeving in Sint-Oedenrode, bevindt zich het Kasteel Henkenshage. Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het kasteel met beschikbaarheid op verschillende ruimtes als op het terras. Ook beschikt Kasteel Henkenshage over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Lees hieronder meer over deze bijzondere locatie en de feestarrangementen.

Een prachtig kasteel met diverse mogelijkheden

Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen. In elke zaal kan een onvergetelijk feest worden gevierd. Of u nu kiest voor één zaal tot uw beschikking of het gehele kasteel, bij La Casserole is alles mogelijk.

Bij mooi weer bieden we ook de mogelijkheid om de ontvangst van de daggasten te laten plaatsvinden op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel.

Kasteel Henkenshage heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 20 en tot ongeveer 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. De ideale locatie voor al uw feesten.

Open inloopavond

Terras op de binnenplaats

Op ons terras op de binnenplaats kunt u met uw gezelschap genoten kan worden van een drankje, een hapje en uw speciale gelegenheid.

Het terras is heerlijk zonnig, wat vooral tijdens de zomermaanden extra genieten is.

Dit terras op de binnenplaats kan gecombineerd worden met Het Koetshuis, waardoor u de mogelijkheid heeft om extra gasten uit te nodigen.

Achterterras

Op het achterterras geniet u van een prachtig uitzicht op het achterliggende park.

Met een select gezelschap kunt u hier heerlijk genieten van zowel hapjes, drankjes als uw bijzondere gelegenheid.

De omgeving, omringd door bosrijk gebied, biedt een rustgevende sfeer die perfect is voor ontspanning.

Van Coehoorn- zaal

De eerste zaal is de Van Coehoorn-zaal ook wel de trouwzaal. Hier vindt hoofdzakelijk de huwelijksvoltrekking plaats. Van het weggeven van de bruid tot aan het “ja”-woord.

Deze zaal kan naar uw wensen worden ingericht. Wilt u een theateropstelling, een kring, een bioscoopopstelling of een andere opstelling? Heel de zaal wordt tot in de puntjes gedecoreerd.

Generaal Jean Phillippe-zaal

De tweede zaal is de Generaal Jean Phillippe-zaal ook wel de dinerzaal. Hier wordt meestal het feestelijke diner geserveerd.

Vanuit La Casserole bieden wij u diverse overheerlijke menu’s. Zo kunt u kiezen voor verschillende barbecue menus, buffetten, drie,vier,vijf, etc. gangenmenu, een walking of shared diner.

Bekijk de menukaart voor alle mogelijkheden.

De menukaart

Het Koetshuis

Als laatste hebben we Het Koetshuis, waar allerlei kasteelarrangementen plaatsvinden, zoals bruiloftsfeesten, recepties, galafeesten of bijzondere themafeesten.

Alle zalen worden omgetoverd naar uw wensen en zullen er prachtig uitzien.

Bovendien is het bij mooi weer zelfs mogelijk om de deuren naar ons terras op de binnenplaats te openen. Op die manier kunt u dubbel zoveel mensen uitnodigen.

Bruidssuite

Na jullie huwelijksdag bij Kasteel Henkenshage is het heerlijk om te kunnen nagenieten in een luxe kamer. Na het feest kunt u naar de prachtige bruidssuite in ons eigen kasteel om een nachtje te vertoeven. De kamer is van alle gemakken voorzien en perfect voor de eerste nacht van jullie wittebroodsweken.

Na uw gelegenheid kunnen u en/of uw gasten gebruik maken van de bruidssuite om te overnachten nadat uw voetjes van de vloer zijn gegaan tijdens een spetterende bruiloft, personeelsfeest of andere gelegenheden bij Kasteel Henkenshage. De gezellige bruidssuite bevindt zich op de tweede verdieping van het kasteel en is geschikt voor twee personen, waar u voor een zachte prijs kunt overnachten. De volgende ochtend krijgt u nog net geen ontbijt op bed, maar er wordt wel ontbijt geserveerd bij u op de kamer. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen

Adres

Laan Van Henkenshage 3
5492 BH
Sint-Oedenrode


Routebeschrijving

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Kasteel Henkenshage? Ga dan naar de geschiedenis van onze locaties.