Winkel

Trouwen, bruiloft en huwelijk

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dag van uw leven. Toch komt er bij de planning en uitvoering van een huwelijksfeest veel kijken. Waar gaat het huwelijk plaatsvinden? Wat wordt de culinaire invulling? Wilt u speciale decoratie die geregeld moet worden? Stelt u eens voor dat u dat allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat La Casserole voor u klaar. Bij La Casserole hoeft u zelf niets te organiseren. U kunt samen met uw partner, familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag!

Het leukste entertainment
tijdens uw trouwen

La Casserole kan u helpen bij het entertainment tijdens uw trouwdag. Wij kunnen een troubadour regelen voor de ontvangst op het kasteel en tijdens het feest een kleurig verlichte dansvloer laten leggen, waarbij een swingende disco de gasten tot in de late avonduurtjes kan vermaken.

Niet alleen dat. Ook kunnen wij de muziek verzorgen. Wilt u een speciale zanger of zangeres, een DJ, een band, of een andere mogelijkheid? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Culinaire hoogstandjes tijdens uw trouwen

Wij bieden u de mogelijkheid om van elke trouwerij een culinaire happening te maken. Denk niet alleen aan de culinaire invulling voor uw lunch of diner, maar bijvoorbeeld ook aan uw bruidstaart.

Bekijk onze menukaart en laat ons weten waar uw keuze op valt.

Menukaart

Meer mogelijkheden

  • Uitnodigingen
  • Fotograaf
  • Trouwauto
  • Live painter

Eventstyling

Op uw gekozen locatie kunnen wij de volledige eventstyling verzorgen. U geeft aan welk thema en kleuren u wenst en La Casserole gaat ermee aan de slag!

Denk hierbij aan bloemen met bijpassende vazen, bloemstukken, versiering van de zaal en eventuele andere decoraties.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen