Webshop

Diners, shows en entertainment voor een geweldig feest

Diner met show en top entertainment

Voor perfect verzorgde feestavonden en themafeesten voor o.a. een bedrijfsfeestenpersoneelsfeesten en feesten en partijen, met muziek, show en entertainment in diverse vormen geheel naar uw wens. Dit alles verzorgd met een exclusieve party catering en de mogelijkheid dit alles in één van onze prachtige feestlocaties plaats te laten vinden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Time of Your Life Dinnershow, een themafeest in de sixties stijl, of een echte Hollandse feestavond of misschien kiest u voor uw bedrijfsfeest toch liever voor een disco of dance classics party of feesten met diverse thema’s zoals western, rock’n’roll, soul, seventies, eighties en nog veel meer. Of houdt u er wel van om tijdens uw feest ook een gokje te wagen? Dan hebben wij voor u onze casino en Las Vegas feesten. Ook een foute feestavond ligt binnen de mogelijkheden met ons foute showcafé.

Klassiek entertainment op uw feesten

Een avondvullend programma met entertainment, een ruim assortiment drankjes, een heerlijk geserveerd diner voor een formelere sfeer en prachtige show. De klassieke dinnershows zijn erop gericht dat uw gasten dineren aan tafel en geëntertaind worden met diverse showblokken. Door het ervaren showteam zullen uw gasten zeker gebruik maken van de dansvloer. Wanneer iedereen los komt op de dansvloer wordt het een sfeervol feest.

Witte feesten

Walking Dinner Entertainment

Dit themafeest is vooral gericht op het culinaire gedeelte. De gehele avond worden er bijzondere kleine hapjes geserveerd. Ook verzorgen wij heerlijke drankjes de gehele avond. Het entertainment kunnen we gezamenlijk invullen. Afhankelijk van het aantal gasten en uw budget, bijvoorbeeld:

THEMAFEEST SHOWTIME
Diverse live gezongen showblokken met een DJ.
SPAANS TINTJE
Een Spaanse Gitarist en een Flamengo-Danseres
THE TIME OF YOUR LIFE
Een kleine muzikale reis door de tijd met diverse shows.

Themafeesten:

Informatie aanvragen