Winkel

Uitjes van Uitjesbazen

La Casserole organiseert in samenwerking met Uitjesbazen diverse bedrijfsuitjes en teamuitjes voor zowel grote als kleine groepen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie aan de slag met de leukste activiteiten. Neem op je gemak een kijkje naar de mogelijkheden en vraag gerust naar meer informatie!

● Quiz Show Deluxe
● Escape Box
● VR Teambuilding

Uitje: Escape Box

Heb je zin in een uitdagend en spannend bedrijfsuitje? Dan is onze Escape Box perfect voor jullie. Een mysterieuze man genaamd The Mask daagt jullie uit voor een spelletje. Hij heeft een geheimzinnige koffer achtergelaten die blijkt een tikkende tijdbom te zijn, vol met escape puzzels en raadsels. Door deze op te lossen kunnen jullie de bom ontmantelen.

Deze activiteit vereist teamwork en communicatie. Alleen zo kunnen jullie The Mask te slim af zijn. Het is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, en met meerdere Escape Boxen kan iedereen meedoen. Welk team weet de felbegeerde trofee te winnen?

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 15 personen.
● Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk.

Extra informatie

Jullie Uitjesbaas is ruim op tijd om alles voor jullie klaar te zetten. Het spel begint met een korte introductie, waarna jullie in teams van ongeveer 5 personen proberen de bom te ontmantelen. Jullie hebben hiervoor 90 minuten de tijd. Welk team weet het beste samen te werken en kan The Mask slim af zijn? Dit team gaat er met de overwinning vandoor.

Ervaar een teambuildingactiviteit als nooit tevoren. Met originele puzzels en raadsels is samenwerking essentieel. Verbeter de teambuilding van je personeel en beleef een onvergetelijke dag. Waar wacht je nog op? De tijd tikt al…

Tip

Combineer de Escape Box met een lunch, diner of borrel. Zo kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap bespreken. Toch liever een andere escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Uitje: Quiz Show Deluxe

Een pubquiz zoals je die nog nooit hebt gezien! Met Quiz Show Deluxe ligt een avond vol spanning, humor en gezelligheid binnen handbereik.

Jullie gaan de strijd met elkaar aan in teams van 4 à 5 personen. Er komen 8 unieke en leuke rondes voorbij. Welk team weet de meeste punten te verzamelen? Quiz Show Deluxe wordt volledig op maat gemaakt met jullie eigen foto’s en video’s.

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 40 personen.
● Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

Quiz Show Deluxe bestaat uit 8 unieke rondes. Onder begeleiding van onze enthousiaste presentatoren gaan jullie de strijd met elkaar aan. De presentatoren zullen ter plekke de teams maken, waarna jullie samen de rondes en opdrachten zullen spelen. Welk team weet het meest en mag zich de winnaar noemen? O ja, de quiz heeft een slagingspercentage van 100%, dus het wordt gegarandeerd een feest voor iedereen.

Quiz Show Deluxe is van A tot Z geregeld. Met leuke presentatoren, aankleding, grappen en een geluidsset met microfoons wordt dit een spectaculaire avond. Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond met jouw team?

Tip

Combineer Quiz Show Deluxe met een heerlijk diner: een hapje, drankje en een quizje! Klinkt ideaal, toch? Bekijk de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Uitje: VR Teambuilding

Een teambuildingactiviteit in de virtuele wereld? Maak kennis met VR Teambuilding! Tijdens dit spannende uitje is het jullie taak om samen te werken en zoveel mogelijk virtuele bommen onschadelijk te maken. Eén persoon van jullie team zet de VR-bril op zijn hoofd, terwijl de rest van het team de aanwijzingen goed moet communiceren. Elke fout kan fataal zijn, dus samenwerking is van essentieel belang bij deze groepsactiviteit. Alleen op die manier kunnen jullie de bommen op tijd uitschakelen.

Of jullie nu met een grote groep deze unieke wereld willen verkennen of liever met een kleiner groepje de uitdaging aangaan, geen probleem. We hebben altijd genoeg VR-brillen beschikbaar, zodat iedereen een aantal bommen kan ontmantelen. Durven jullie je aan deze nieuwe wereld te wagen?

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 15 personen.
● Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

In teams van 4 à 5 personen duiken jullie de VR-wereld in om bommen uit te schakelen. Een persoon zet de VR-bril op, terwijl de rest aanwijzingen geeft over hoe de bommen uitgeschakeld moeten worden. Er zijn verschillende soorten bommen van verschillende niveaus, zodat het voor iedereen leuk is. Elke bom duurt maximaal 5 minuten. Jullie gaan de strijd aan tegen andere teams en proberen onder tijdsdruk de meeste bommen uit te schakelen.

Onze VR-experts zullen ruim op tijd aanwezig zijn om alles te installeren en klaar te zetten. Ze zullen tijdens het spel rondlopen en jullie helpen waar nodig. Zijn jullie klaar voor deze VR-uitdaging? De tijd tikt al…

Tip

Combineer VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel. Heerlijk om even lekker te ontspannen na deze spannende activiteit!

Toch liever een andere activiteit? Misschien is Escape the Mask iets voor jullie.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u toe aan een onvergetelijke dag voor uw organisatie? Neem contact op met La Casserole en samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

Informatie aanvragen