Winkel

Vergadering

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw vergaderingen? Maak indruk op uw deelnemers en ervaar exclusiviteit en volledige verzorging met persoonlijke benadering. Laat ons uw wensen omtoveren in een vergader-belevenis voor alle participanten.

Door onze kracht van het werken vanuit pure passie sinds 1983, weten wij dat uw wensen voor de invulling van een vergadering, verschillen van die van anderen. Wij vinden samen met u de beste manier om uw vergadering tot een succes te maken. Vergaderen in huislijke sfeer, op een unieke locatie.

Arrangementen

La Casserole heeft diverse vergaderarrangementen waar u uit kunt kiezen. Elk vergaderarrangement bestaat standaard uit onbeperkt verse koffie en thee, tafelwater, ranjabar, diverse frisdranken, handfruit, zoete lekkernijen en hartige lekkernijen.

Wilt u graag een lunch, diner, of een andere culinaire invulling bij uw vergadercatering? Geef uw wensen door en wij regelen het voor u!

Bekijk het menu voor uw culinaire invulling.

Menukaart

Meer mogelijkheden

Natuurlijk bestaat een vergaderarrangement niet alleen uit onze culinaire invulling. U kunt ook rekenen op hoogwaardige voorzieningen zoals een Samsung Neo QLED 65-inch op statief met USB- en HDMI-aansluiting, flipovers, draadloze microfoons, beamer met scherm, podium en nog veel meer.

Daarnaast is de zaalopstelling onderdeel van onze service. Laat ons weten welke opstelling u wenst en voor hoeveel gasten, dan zorgen wij voor de rest.

Mocht u verder nog materiaal nodig hebben, horen wij het graag en gaan we het voor u regelen!

Vragen

Neem voor de mogelijkheden en vragen contact met ons op.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen