Winkel

Onvergetelijk feest vieren

Uw feest vieren? Welke locatie het ook is, het wordt een zeer belangrijke dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een feest en de catering. Heeft u een partytent nodig? Hoe richt u de gastenruimte in? Wat voor eten serveert u op uw feest? Wie boekt het entertainment? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Het enige wat u hoeft te kiezen is of u onze Party Catering met alleen de culinaire invulling of onze Exclusieve Catering met alles erop en eraan. Wij zorgen voor perfecte catering.

Cateringmogelijkheden

Onze cateringmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Party Catering of Exclusieve Catering. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan verschillende menu-opties, luxe feesttenten, meubilair en nog veel meer.

 • Party Catering
 • Exclusieve Catering
 • Menu mogelijkheden
 • Onze menukaart
 • Luxe feesttenten verhuur
 • Meubilair
 • Sfeerimpressie
 • Ontzorgen

  Wij zorgen ervoor dat uw gasten in een perfecte ambiance worden ontvangen en garanderen een hoogstaande catering service. La Casserole organiseert uw bijeenkomst van A tot Z, tot in het kleinste detail. Wij nemen alle zorgen weg, zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten. Voor elk budget wordt een persoonlijk draaiboek ontwikkeld, omdat we graag rekening houden met uw wensen.

  De service van La Casserole richt zich vooral op de regio Den Bosch, Tilburg, Helmond, Veghel, Uden en Eindhoven, maar ook buiten deze regio’s verzorgen wij uitstekende catering!

  Eventstyling

  Op uw gekozen locatie kunnen wij de volledige eventstyling verzorgen. U geeft aan welk thema en kleuren u wenst en La Casserole gaat ermee aan de slag!

  Denk hierbij aan bloemen met bijpassende vazen, bloemstukken, versiering van de zaal en eventuele andere decoraties.

  Vragen

  Neem voor de mogelijkheden en vragen contact met ons op.

  E-mailadres: info@la-casserole.nl
  Telefonisch: 0499 – 37 55 37

  Informatie aanvragen