Winkel

Huwelijksfeest & Trouwfeest zonder zorgen

Huwelijksfeest / Trouwfeest / Trouwlocaties

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Toch komt er bij de planning en uitvoering van een huwelijksfeest veel kijken. Wat wordt er geserveerd tijdens het huwelijksfeest? Wat is de culinaire invulling van de catering? Stelt u eens voor dat u dat allemaal zelf moet organiseren? Gelukkig staat La Casserole Catering en Party Service voor u klaar. Bij ons hoeft u zelf niets te organiseren, u kunt samen met u partner, familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag!

Dinerzaal trouwen

Uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd

Wij organiseren uw trouwfeest tot in de puntjes. Op onze trouw locaties is uw trouwfeest dan ook in de juiste handen. Wij zorgen dat alles goed verloopt en dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw huwelijksfeest /bruiloft, neemt u dan gerust contact met ons op. La Casserole Catering en Party Service: voor een onvergetelijk en onbezorgd huwelijksfeest en perfect verzorgd diner!

Exclusieve Trouwlocaties / Feestlocaties

25 jarige huwelijksfeest / Kasteel Henkenshage

La Casserole heeft een trouwlocatie voor uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft. Vier uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft bijvoorbeeld in het prachtige Kasteel Henkenshage. Kasteel Henkenshage is een toplocatie waar u samen met uw gasten geheel in stijl dit gedenkwaardige jubileum kunt vieren. Kasteel Henkenshage: een absolute toplocatie voor uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijksfeest en de avond sluit u af in onze prachtige bruidssuite!

Kasteel voor uw huwelijk

Gouden bruiloft / Feestlocatie Auberge Eeckaerde

Auberge Eeckearde heeft drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. De locatie beschikt ook over een sfeervol terras. Wilt u uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijk op een echt sfeervolle en authentieke locatie vieren? Dan is het 125 jaar oude Auberge Eeckaerde zeker een aanrader. Kasteel Henkenshage beschikt over drie zalen en een prachtige kasteeltuin. Auberge Eeckaerde geeft uw 25 jarig huwelijk of gouden bruiloft de glans die het verdient. Auberge Eeckaerde: uitermate geschikt voor uw 25 jarig huwelijk of gouden bruiloft!

25 jarige bruiloft / Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve

Een 25 jarige bruiloft vraagt natuurlijk om een feest om nooit te vergeten. La Casserole heeft voor dit feest onvergetelijke trouwlocaties in petto: Aubergerie De Leesthoeve. De Leesthoeve is historische locatie met een vernieuwd en warm lounge interieur. Aubergerie De Leesthoeve: een unieke feestlocatie voor uw 25 jarige bruiloft of gouden bruiloft! Na het feest brengen wij u naar een prachtige bruidskamer.

Contacteer ons voor vragen over de mogelijkheden!