Winkel

Feest arrangementen zijn sneller geregeld als u denkt!

Feest Arrangementen van La Casserole

Wilt u een feest arrangement organiseren dan bent u hier aan het juiste adres en locatie. Tegenwoordig is het onvoorstelbaar uit hoeveel dingen u kunt kiezen. Met geweldige dinnershows of een anders spektakel. Laat een dj komen of een goede show band. U kunt het allemaal zelf beslissen en wij organiseren het voor u. Wij horen graag uw wensen en doen er alles aan om dit voor u te realiseren. Wij zorgen voor een prachtig feest waar u later nog vaak aan terug zal denken.

Geef je spetterende feest arrangement in een kasteel of op een mooie feestlocatie.

Een fantastische middag/avond om u feest te houden. Met leuke entertainment van een band of van een dj. Met de Pirates of the Caribbean of back to the 70/80 u kunt het allemaal zelf bedenken! Wij hebben verschillende themafeesten waar u uit kan kiezen. Wij helpen u graag mee om het juiste feest uit te kiezen.

Caribbean Tropical Party (Hawaii), ideaal voor bedrijfsfeest arrangement!

Zoekt u een leuk idee voor bedrijfsfeesten? Het zomers themafeest Caribbean Tropical Party is een spectaculair tropisch feest en is ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Deze Tropical Party is slechts één van de fantastische bedrijfsfeest arrangement die La Casserole Party Catering voor u kan verzorgen. Op deze tropical party heet een Koela-Hoela-girl u van harte welkom. U geniet vervolgens van een koele Caribische Tropische Cocktail. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt Caribisch en tropisch themafeest.

Feest Arrangementen

Voor de voorstelling van vanavond bent u verzekerd van de beste plaatsen. Voordat u de zaal kunt betreden, kamt de piccolo bij de ingang nog even uw haar. “Alles moet er vanavond piekfijn uitzien” zegt hij. Nog enigszins verrast betreedt u het podium van het theater feest, waar een tafeltje voor u is gereserveerd. U en uw gasten zijn immers de hoofdrolspelers in dit kassucces. Rond de tafels ontvouwen zich al snel de meest verrassende taferelen. Die ober is wel heel behulpzaam! Een zwerver heeft besloten een hapje mee te eten tijdens uw thema feest. Het echtpaar naast u start een collecte. Uw buurman reageert verontwaardigd, maar lacht even later luidkeels. Want het is allemaal theater (feest)!

Bedrijfsfeest Arrangementen

Knijpt u zichzelf even in de arm. De Magic Horror Night is geen droom. Wat u meemaakt is echt. U wordt ontvangen door Graaf Dracula voor een zonderlinge feestavond. In de hoek staat een doodskist en overal zijn dichte spinnenwebben. De gastenruimte is tijdens deze feestavond mysterieus verlicht. Plotseling voelt u iets in uw gezicht. Het moet een spinnenweb zijn geweest, of was het toch… Welkom in de wereld van spanning, magie en illusie. Themafeest Horror Night: een griezelig leuke feestavond voor perfect verzorgde personeelsfeesten! Durven jullie het aan met al deze griezels?

Naast dit feestarrangement heeft Kasteel Henkenshage en het Ketelhuis nog veel meer arrangementen kijkt u eens op de volgende pagina’s.

Bedrijfsfeest Arrangement

Bedrijfsfeest Arrangementen

Feest Arrangementen

Workshops o.a. : Percussie, Bloemschikken, Moordspellen.

Sportieve Feest Arrangementen

Outdoor Activiteiten o.a.: spelsterrenslag, spooktocht en schermen

Informatie aanvragen