Winkel

BBQ Catering Eindhoven

La Casserole, de totale BBQ Catering Specialist in Eindhoven

Iets te vieren? Een verjaardag, een bruiloft of zomaar een gezellig feest? Bent u daarvoor op zoek naar een BBQ-arrangement in de omgeving van Eindhoven? Met La Casserole Party Service heeft U de juiste cateraar in handen! Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij namelijk diverse uitgebreide barbecue-arrangementen.

Onze barbeque-arrangementen in Eindhoven zitten boordevol diverse soorten vlees en vis van zeer goede kwaliteit en lekkere frisse salades. Tevens verzorgen wij er een heerlijk vers broodpakket bij. Alles op maat gemaakt en voor een scherpe prijs, zodat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijke barbecue bij u thuis.

BBQ Vlees op een barbecue

Onze chef-kok heeft diverse bbq catering arrangementen samengesteld van lekker eenvoudig tot zeer luxe. Ter afsluiting van uw barbecue kan La Casserole Luxe Catering eventueel ook een heerlijk dessert serveren in de vorm van een authentieke ijscokar of een verrassend dessertbuffet.

De Barbecue kan verzorgd worden bij u thuis in de regio Eindhoven, maar ook op één van onze prachtige locaties in Eindhoven, Veghel, Valkenswaard of Sint-Oedenrode. Voor meer informatie over uw barbeque in de regio Eindhoven kunt u bellen naar La Casserole op telefoonnummer 0499-375537.

Thuis Barbecue Eindhoven

La Casserole heeft haar programma uitgebreid met de nieuwste grill-ring (houtbarbecue). Deze barbecue is zeer sfeer en kwaliteit verhogend. Het eten wordt op deze grill-ring nog veel beter bereid. Wij hebben goede chefkoks die voor u het eten heerlijk kunnen bereiden. Ook wordt de barbecue bij uw thuis compleet verzorgd door ons, wij zullen er voor u een onvergetelijke dag van maken.

Barbecue BBQ Grill Ring

Barbecue omgeving Eindhoven

In u prachtige tuin aan huis of op het terras van het bedrijf organiseren wij een geweldige barbecue voor al uw belangrijke gasten. Wij hebben verschillende locaties in Eindhoven waar het mogelijk is om een barbecue te organiseren. Deze prachtige locaties kunt u bekijken op onze website: Ketelhuis Eindhoven en Kasteel Henkenshage.

Barbecue onder een tent

De BBQ Catering Eindhoven heeft zeer speciale barbecues, wij bakken niet meer op roosters, maar op 1 centimeter dikke platen. Daardoor wordt de warmte veel beter verspreid en je kunt ook heel goed bakken als het weer ongunstig is om te barbecueën.

Zoekt u iets in de omgeving van Eindhoven/Veldhoven? Kijk dan hier:

Barbecue Oirschot, BBQ Best, Boxtel Barbecue, Schijndel BBQ, BBQ Son of komt u meer uit de omgeving Nuenen, Geldrop, Lieshout en Deurne en zoekt u een barbeque specialist?

Informatie aanvragen