Winkel

Barbecue in Veldhoven

BBQ Veldhoven bij u thuis

Wat is er lekkerder dan buiten in de zon genieten van een heerlijke maaltijd? La Casserole Luxe Catering biedt daarom verschillende overheerlijke barbecue-arrangementen in de regio Veldhoven. Deze arrangementen in Veldhoven zijn samengesteld door onze ervaren Chef-kok en bieden voor ieder wat wils.

De verschillende scherp geprijsde barbecue-arrangementen bestaan uit diverse soorten vlees en vis van topkwaliteit, verscheidene warme en koude huisgemaakte sauzen, een heerlijk vers afgebakken broodpakket en frisse salades. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met uw jonge gasten en is het geen probleem om de gasten met speciale diëten of vegetarische BBQ wensen te voorzien van een heerlijk passende maaltijd.

BBQ Vlees op een barbecue

Genieten van een compleet verzorgde barbeque kan zowel op één van onze prachtige locaties in Eindhoven, Veghel, of Sint-Oedenrode als bij u thuis of bij uw bedrijf. Zoals u van ons mag verwachten nemen wij alle zorgen compleet uit handen. Er zal worden gezorgd voor alle benodigde materialen om van uw barbecuefeest een succes te maken.

Tentverhuur en BBQ

Catering & Barbecue in Veldhoven

Een leuke barbecue bij u thuis of op uw bedrijf in de omgeving van Veldhoven. Komt u wat zuidelijker uit Brabant? Kijk dan op de pagina Barbecue in Valkenswaard en Aalst-Waalre!

Maar wij laten u uiteraard vrij in deze keuze. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zullen ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk word geholpen.

De BBQ totaalaanbieder van Veldhoven is La Casserole. Wij opereren vanuit de regio Veldhoven en regelen de meest exclusieve BBQ’s bij u thuis of op een andere locatie. Bijvoorbeeld voor het personeel van uw bedrijf en/of uw relaties.

De meest uitgebreide BBQ voor Veldhoven wordt compleet gemaakt met lekkere hapjes vooraf en een ijscokar met Italiaans ijs als afsluiter.

Informatie aanvragen

Zoekt u naar een barbecue-specialist in een andere regio in Brabant? Bezoek dan de juiste pagina: