Winkel

Barbecue belevenis in uw regio

Binnenkort iets te vieren? Maar geen zin om zelf te koken? Maak het uzelf lekker gemakkelijk! La Casserole verzorgt voor u een complete barbecue op één van onze exclusieve feestlocaties: Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode en Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Daarnaast kunnen wij u voorzien van tentaccommodaties, compleet met de daarbij behorende inrichting, aankleding, meubilair, servies en andere benodigdheden. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag met heerlijk eten!

Barbecue catering

Ons standaard barbecuepakket bestaat uit 3 verschillende barbecues waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard is het standaard barbecuepakket niet limitatief maar geheel aan uw wensen aan te passen. Een strakblauwe lucht behoort helaas niet tot onze service, maar wij nemen wel de afwas voor u uit handen! Barbecue catering bij u thuis, op uw bedrijf of op één van onze locaties. Het is maar net wat voor u het beste uitkomt!

Barbecue op Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek te Eindhoven

Fantastische barbecue locatie: Het Ketelhuis in Eindhoven, met een prachtig terras en veel ruimte. Gelegen op het mooie landgoed van De Grote Beek.

Barbecue op Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode

Barbecueën en wokken op de binnenplaats van Kasteel Henkenshage. Geniet van de prachtige sfeer die dit kasteel uitstraalt.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen