Winkel

BBQ Deurne

La Casserole, de beste Barbecue organisatie in Deurne

Zin in een compleet verzorgde Barbecue bij u thuis, in de regio Deurne? Een verjaardag, jubileum, bruiloft of een ander feest? Voor een compleet verzorgd barbecue arrangement bent u bij La Casserole Party Catering aan het juiste adres! Voor groepen van elke grootte bieden wij op maat gemaakte barbecue arrangementen. U kunt ook kiezen voor een barbecue op een van onze feestlocaties.

Complete BBQ catering in Deurne

Al onze compleet verzorgde BBQ-arrangementen bestaan uit verschillende, kwalitatief uitstekende, soorten vlees en vis, heerlijke salades en vers gebakken brood. Alles op maat gemaakt voor een fantastische barbecue, bij u aan huis, of op één van onze prachtige locaties. Wij zorgen ervoor dat de barbecue compleet verzorgd word zodat u er helemaal zonder zorgen van kan genieten.

Bijzondere BBQ catering

Wij bieden u diverse, scherp geprijsde barbecue arrangementen. Wilt u uw barbecue arrangement uitbreiden met een heerlijk dessert, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij La Casserole Luxe Catering. Zo kunnen wij verschillende dessertbuffetten en/of een ijscokraam verzorgen voor u en al uw gasten bij u thuis.

Voor meer informatie over een barbecue-arrangement in de regio Deurne kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0499 – 37 55 37.

Barbecue omgeving Deurne

Een leuke barbecue bij u thuis of op uw bedrijf in de omgeving van Helmond of Deurne. We hebben een Barbecue in Nuenen, Lieshout en Geldrop-pagina toegevoegd aan onze website. Heeft u interesse in een barbecue? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Tentverhuur en BBQ
BBQ Vlees op een barbecue