Webshop

Home Cooking met een Kok aan Huis

Kok aan huis – Catering aan huis

La Casserole Party Service levert een kok aan huis voor een formidabel diner met als ingrediënten gastvrijheid, persoonlijke benadering, fraaie presentatie en een luxe verzorging. Of het nu om een hippe party gaat, buffet, bbq, een borrel of exclusief diner. La Casserole Party Service zorgt dat uw ontvangst met onze kok aan huis een succes wordt!

Partytent stretchtent rose

Heerlijk thuis eten zonder zorgen? Met het grootste gemak maakt onze kok de mooiste en lekkerste creaties in uw eigen keuken! La Casserole Party Service zorgt voor het servies en alle andere benodigde materialen en indien u wenst kunnen wij uw eigen tafel gereedmaken voor en geweldig diner! Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u hier niet meer naar hoeft om te kijken en heerlijk kunt genieten.

Exclusieve culinaire hoogtepunten

La Casserole Thuis Catering Service werkt met zeer ervaren koks die het elke keer weer als een uitdaging zien om het onze gasten naar de zin te maken. Zij hebben ruime ervaring met het aan huis koken en zullen dan ook de mooiste en lekkerste culinaire creaties voor u presenteren.

Home Cooking Kok aan Huis

Heeft u een gelegenheid, zakelijk of privé, een diner, een huwelijk, een bedrijfspresentatie, een vergadering? Nodig uw gasten thuis uit en geniet van een op maat gemaakt diner in uw eigen omgeving!

Borrelhapjes bij de receptie

Een privé kok in uw eigen keuken is een beleving op zich. Laat u volledig in de watten leggen en geniet met uw gasten thuis van een avond uit!

Onze koks beschikken over verschillende disciplines en naar aanleiding van uw wensen zullen wij de kok die het beste bij uw ontvangst past inplannen. Er zijn diverse disciplines in onze keuken aanwezig en houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.

Informatie aanvragen

 

Bekijk hier de menukaart voor alle mogelijkheden.