Agenda open informatieavonden

Wilt u onze trouwlocaties van tevoren bekijken? Wij begrijpen dat en daarom hebben we bijna elke week een inloopavond in Kasteel Henkenshage en Het Ketelhuis. Zo krijgt u een indruk van de trouwlocatie en kunt u bepalen of het iets voor u is of niet.

(klik hier als de agenda niet zichtbaar is)

Accepteer de cookies om de agenda te tonen.

 

Informatie aanvragen

Informatie over Kasteel Henkenshage Sint Oedenrode

Open informatieavond in Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage ligt in Sint-Oedenrode en is een authentiek kasteel uit het jaar 1850. Het kasteel heeft verschillende zalen, een bruidssuite, kasteeltuin en een ruime binnenplaats. Een wonderschone locatie voor het ja-woord en de bruiloft. Deze locatie is perfect om uw huwelijk te laten voltrekken. La Casserole zorgt er dan ook voor dat deze dag helemaal voor u wordt verzorgd.

Laan Van Henkenshage 3, 5492 BH Sint-Oedenrode
Routebeschrijving naar het kasteel

Open informatieavond in Het Ketelhuis in Eindhoven

Inloopavond op Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is gelegen aan het landgoed de Grote Beek en is het voormalige ketelhuis van het landgoed. Het is door La Casserole in ere hersteld en omgetoverd tot een feestlocatie met unieke uitstraling. Het Ketelhuis beschikt over meerdere zalen, terrassen en een binnen-brug waar de huwelijksceremonie kan plaatsvinden. Wij zullen u alles laten zien op de informatieavond en wij proberen u zo goed mogelijk te informeren.

Doctor Poletlaan 45, 5626 AB Eindhoven (afslag Boschdijk)
Routebeschrijving naar Het Ketelhuis

 

Meer info over de trouwlocaties, zoals Het Ketelhuis:

Ketelhuis interieur voor weddings

Ketelhuis Eindhoven gelegen aan de Boschdijk te Eindhoven. Een industrieel ingerichte locatie geschikt voor verschillende soorten feesten. Wilt u een fantastisch feest in Eindhoven organiseren, kies dan onze nieuwe bijzondere locatie: Het Ketelhuis. Wij hebben de volgende mogelijkheden:

Meer over Kasteel Henkenshage:

In 1850 werd kasteel Henkenshage verbouwd. Van een sober omgracht gebouw zonder verdiepingen kreeg het zijn kasteelachtige uiterlijk door er hoektorens, stallen en dienstwoningen bij te bouwen. De gracht werd verlegd en een binnenplaats toegevoegd. In 1904 mocht architect J. Cuypers Henkenshage verbouwen. Leonard Springer legde de tuinen aan. In 1940 werd het kasteel en de tuinen gekocht door de gemeente Sint-Oedenrode. Na de oorlog raakte het kasteel in verval en dreigde zelfs sloop, maar het werd opgeknapt vanaf 1956 met geld van de familie De Girard de Mielet van Coehoorn. Het kasteel ligt op een eiland en is nu museum. Er is ook een eilandje binnen de grachten, waar nu een openluchttheater is gevestigd. Sint Oedenrode ligt vlakbij Eindhoven, waar we ook exclusieve catering aanbieden. De trouwlustigen uit Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond en Oss weten Kasteel Henkenshage goed te vinden. Veel van deze gasten houden hun diner en feest op Kasteel Henkenshage en trouwen in Den Bosch omdat daar een prachtige locatie is op de markt.

Trouw auto

Kasteeltuin

Het Park Henkenshage is eigenlijk de achtertuin van het gelijknamige kasteel. De tuin, waarin prachtige oude eiken staan, is omstreeks 2002 gerenoveerd door landschapsarchitecte Arda van Helsdingen, waarbij ook het ontwerp van Leonard Springer uit 1909 weer is hersteld. In de tuin bevindt zich ook de kapel van Onze Lieve Vrouw ter Troost. Opvallende elementen zijn de 'verborgen tuin', het beeldeneiland, de uitkijkheuvel en het amfitheater. Het kasteel en museum is geopend op zondagen van mei tot en met september van 10 tot 13 uur.

Buiten trouwen in een tuin

Informatie aanvragen