Webshop

Binnenkort:
Uw favoriete wijnen thuis!

Het team van La Casserole is altijd bezig met het zoeken naar de beste, verrassendste en lekkerste wijnen voor bij uw borrel, bruiloft, diner of feest. Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag “Wat is dit voor wijn?” of “Kan ik hier een aantal flessen van kopen?”.

Wij zijn hard bezig met het ontwikkelen van onze webshop om u de mogelijkheid te bieden ook thuis te kunnen genieten van onze geroemde wijnselectie! Houd onze website in de gaten!

Shared Diner menu Kerst 2022

Een heerlijk 4 gangen Kerstmenu, om samen te delen. Thuis op tafel in een handomdraai. Bestellen kan t/m 22 december 2022. Afhalen kan op 24 of 25 december bij ons hoofdkantoor aan Bedrijfsweg 7 te Best.

Shared Dining Kerst 2022

 59,95

Shared Dining – In een handomdraai thuis op tafel

Bekijk het menu

Zet een waar spektakel op tafel

Wat de gelegenheid ook is en wie uw gasten ook zijn, gun uzelf de wetenschap dat het diner perfect zal zijn. Wij werken met de kwalitatief beste producten en bereiden de menu’s met liefde. U verdient niet anders! Als u zorgt voor een prachtig gedekte tafel, warmte door sfeerverlichting en een toepasselijk muziekje, dan bent u klaar om een restaurant-waardig avondmaal te serveren. La Casserole zal u versteld doen staan van de volle smaken en het prachtige uiterlijk van hetgeen u op tafel zet. Een waar culinair spektakel in uw eigen huiskamer.

Cateringmogelijkheden voor thuis

Is uw gezelschap van een te grote omvang om een diner te serveren, maar wilt u wel iets uitzonderlijks op tafel zetten? Ook dan bent u bij La Casserole aan het juiste adres! Wat dacht u van een kok bij u thuis, die ter plekke de gerechten bereidt? U hoeft zelf niets te doen om uw gasten te voorzien van een culinaire avond. Onze verbluffend goede barbecue is een aanrader om uw gasten te laten ervaren hoe spectaculair barbecueën kan zijn. Overal is aan gedacht, een barbecue met alles erop en eraan.

Kies voor één van de vele cateringarrangementen, laat uw gasten zelf bepalen wat en hoeveel zij eten. Onze catering kan worden uitgebreid met complete styling, plaatsen van meubilair en tenten en zelfs volledig entertainment in een thema naar keuze.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bij La Casserole begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Stel ons de vraag, wij denken in mogelijkheden en zorgen voor een passende manier om u en uw gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Informeer zeker ook naar de andere arrangementen die La Casserole biedt op Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode of in Het Ketelhuis in Eindhoven. U zult verbaasd zijn over alles wat we voor u kunnen doen.

Informatie aanvragen