Warme & Koude Buffetten

Wij zorgen voor een culinair hoogstandje op het gebied van warme en koude buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Zo bieden we ook een biologisch buffet aan voor degenen die eerlijk en verantwoord willen eten.

Tevens hebben wij een uitgebreid wijnassortiment samengesteld ter begeleiding van uw warme of koude buffet en verzorgen wij indien gewenst ook de overige drankjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de wijnen in combinatie met het eten lekker smaken.

Vanzelfsprekend stellen wij ieder buffet geheel naar uw wens en gelegenheid samen en zijn uw suggesties of bepaalde thema’s ons uitgangspunt voor een geslaagde ontvangst.

Indien gewenst nemen wij u al het werk bij de buffetten uit handen, de organisatie, de opbouw, de afwas...tot het opruimen aan toe. Zo kunt u heerlijk genieten van uw dag zonder enige zorgen.

Tevens verzorgen wij desgewenst de aankleding van uw locatie volgens uw eigen wensen of creëren wij een locatie middels een luxe pagode tent. Die locatie zal er prachtig uitzien!

Wij hebben een groot aantal warme en koude buffetten beschikbaar:

  • Lunch Buffet
  • Diner Buffet
  • Italiaans Buffet
  • Chinees / Indisch Buffet
  • Grieks Buffet
  • Hollands Buffet

Onderstaand hebben wij 5 buffetten met warme en koude buffetten voor u samengesteld.

BUFFET PARADE "EECKAERDE"

Warme en koude buffet met borden

Canadese ham
Een in whisky, bruine suiker en kruidnagel geprepareerde en gegrilde ham geserveerd met barbecuesaus
Saté Babi
Saté van varkensvlees in een pittige pindasaus gegarneerd met gefrituurde uitjes
Pollo Porto
Portugese kipreepjes in een zachte paprikasaus
Zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Huisgemaakte kipsalade
Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Hollandse Haring
Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Provençaalse Ham
Ardennerham met meloen, gegarneerd met groene vijgen en druiven.
Rundvleessalade
Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
Italiaanse salade
Salade op Italiaanse wijze met een garnituur van ossentong, olijven, paprika en sperziebonen.
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost, bleekselderij met rozijnen, ananas, komkommersalade, taugé-salade en salade brunoise.
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Ravigottesaus en Barbecuesaus

BUFFET PARADE "DE LEESTHOEVE"

Koud buffet en warm buffet met veel gasten

Bourgondische Varkensrollade
Getrancheerde varkensrollade in een zachte saus van bospaddestoelen
Kipfilet Stroganoff
Stukjes kippenborstfilet in een verrukkelijke zachte Stroganoffsaus.
Vlaamse Stoofpot
Stukjes mals Rundvlees met uitjes, champignons en Moreeke bier
Zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel
Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Hollandse haring
Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Honingmeloen
Honingmeloen met Ardennerham en port stroop
Rosé gebraden Rosbief
Rosbief van de lende op een bed van verse rundvleessalade.
Rundvleessalade
Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost, bleekselderij met rozijnen, ananas, komkommersalade, taugé-salade en salade brunoise.
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus

BUFFET PARADE "LE COUVERCLE"

Visschotel "Maritiem"
Visschotel van zalm in een witte wijnsaus.
Varkenshaasjes
Getrancheerde varkenshaas in een calvadosroomsaus
Vlaamse Stoofpot
Stukjes mals Rundvlees met uitjes, bier en ????
Zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel
Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Hollandse haring
Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
IJsselmeer paling
Gerookte paling met roosjes van gerookte heilbot.
Italiaanse Ham
Parmaham met honingmeloen
Rundvleessalade
Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost, bleekselderij met rozijnen, ananas, komkommersalade, taugé-salade en salade brunoise.
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus

BUFFET PARADE "HENKENSHAGE"

Zeebanket
Vispannetje met een zachte Chablis saus.
Runderhaas
À la minute getrancheerde Runderhaas en een saus van bospaddestoelen.
Jambon Canadien
Malse Canadese Ham, gebraden in bruine suiker en whisky
Zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel
Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Hollandse haring
Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
IJsselmeer paling
Gerookte paling met roosjes van gerookte heilbot.
Huisgemaakte kipsalade
Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Parmaham
Originele Italiaanse ham met honingmeloen
Rosé gebraden Rosbief
Rosbief van de lende op een bed van verse rundvleessalade.
Trio van Paté
Diverse luxe paté-soorten met vers fruit en Cumberland saus.
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost, bleekselderij met rozijnen, ananas, komkommersalade, taugé-salade en salade brunoise.
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus

BUFFET PARADE "LA CASSEROLE"

Jambon Canadien
Malse Canadese Ham, gebraden in bruine suiker en whisky
Gebraden Kipfilet
Kippenborstfilet met een zachte Stroganoffsaus.
Boeuf Bourguignonne
Rundvleesreepjes in een rode wijnsaus met ui wortel en selderij
Maatjes haring
Geserveerd met gesnipperde uitjes.
Huisgemaakte kipsalade
Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Gepocheerde zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
Kaasplateau
Een selectie Hollandse en Franse kazen:
Rambol, Brie, Camembert, Jong belegen, Kernhem, Danish Blue etc.
Charcuterie
Luxe worst, patés en vleessoorten:
Boerenpâté, truffelpaté, boerenmetworst, palingworst, peperpaté, paté en crôute, etc.
Rundvleessalade
Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost, bleekselderij met rozijnen, ananas, komkommersalade, taugé-salade en salade brunoise.
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus
Informatie aanvragen