Walking Dinner

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner.

Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden gepresenteerd in een glazen coupe of op een klein bordje. De gasten wordt telkens twee hapjes gepresenteerd zodat iedereen verschillende smaken krijgt voorgeschoteld. Het spreekt voor zich dat wij tevens een servet en passend bestek aanbieden. Wij serveren een passende portie zodat u de catering hapjes eenvoudig met een vorkje of lepeltje kunt nuttigen. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes van het walking dinner op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies.

Walking Diner aan huis

DINNER WALKING AROUND CASSEROLE

Lepel-amuse (2 per persoon)
Roosje van gerookte heilbot.
Roset van Paté.
Mini kopje Bouillon (2 per persoon)
Heldere ossenstaartsoep
Krachtige bouillon met Madeira en een brunoise van groenten.
Vissoepje"Maritiem"
Lichtgebonden en rijk gevulde vissoep.
Warme hoofdgerechten (3 gerechtjes per persoon)
Verse Zeetongfilets
Vers gepocheerde tongfilet in Saffraansaus.
Hollandse Ossehaas
Ossehaas met een saus waarin Bospaddestoelen.
Verse Noorse zalm
Vers gepocheerde zalm in een Witte Wijnsaus.
Varkenshaasje
Gebraden varkenshaas overgoten en romige Pepersaus.
Pollo Porto
Portugese kipreepjes in een zachte paprikasaus.
Nagerechtjes (2 gerechtjes per persoon)
Huisgemaakte Bavaroise
Bavaroise van aardbeien met frambozen saus en bosvruchten.
Vers Fruit Salade
Coupe met vers fruit en een roset slagroom.
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.

Geregeld worden de hapjes ook tijdens een diner aan huis geleverd.

Walking diner met wijnen en hapjes

WALKING DINNER AVONTUUR

Koude gerechtjes
Hollandse Garnalen salade
Frisse salade met gemarineerde Hollandse garnalen en rivierkreeftjes.
Gravad lax
In dille en zeezout gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus.
Prosciutto di Parma
Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
Trio van Paté
Paté van parelhoen, kip en eendenmousse met een fruitige Cumberlandsaus.
Carpaccio van Runderhaas
Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise,
croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
Frisse Voorjaarssalade
Salade van gesneden sla, pijnboompitten, broodcroutons, spekjes en een frambozen dressing.
Vers Gerookte IJsselmeer Paling
Gerookte paling op een bedje van salade met een mierikwortelsaus.
Warme gerechtjes
Hollandse Runderhaas
Runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus.
Javaanse Saté
Stukjes kipfilet in een overheerlijke Pindasaus.
Zeebanket
Vispannetje met een zachte Chablis saus.
Verse Schotse Zalm
Gepocheerde zalm in een witte wijnsaus.
Gevulde Cannelloni met Vlees Farce
Pastarolletjes met een vleesvulling en Danish Blue.
Pollo Porto
Portugese kipreepjes in een zachte paprikasaus.
Desserts
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.
Soufflé glacé
Luchtige Soufflé van passievruchten.
Gekonfijte ananas
Vers Gekonfijte Ananas met frambozensaus.
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
Soepje van rood fruit
Compositie van Vers rood fruit en vanille-ijs.
Taartje van Frambozen
Frambozentaartje met slagroom en verse Frambozen.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

Gerecht met kreeft

WALKING DINNER PASSIE

Koude gerechtjes
Hollandse Garnalen salade
Frisse salade met gemarineerde Hollandse garnalen en rivierkreeftjes.
Gravad lax
In dille en zeezout gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus.
Prosciutto di Parma
Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
Trio van Paté
Paté van parelhoen, kip en eendenmousse met een fruitige Cumberlandsaus.
Carpaccio van Runderhaas
Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise,
croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
Frisse Voorjaarssalade
Salade van gesneden sla, pijnboompitten, broodcroutons, spekjes en een frambozen dressing.
Vers Gerookte IJsselmeer Paling
Gerookte paling op een bedje van salade met een mierikwortelsaus.
Warme gerechtjes
Oestertje van Varkenshaas
Oester van varkenshaas gepaneerd met groene kruiden.
Kalfspiccata
Stukjes gepaneerd kalfsvlees met pasta en tomatensaus.
Black Tiger Garnalen
Gebakken gamba’s op een bedje van pasta met knoflookolie.
Verse Schotse Zalm
Vers gepocheerde zalm in een witte wijnsaus.
Nieuw-Zeelands Lamshaasje
Boterzacht Lamshaasje met rozemarijn.
Spies van Ambachtelijke gehaktballetjes
Spiesje van rundergehaktballetjes met Gecarameliseerd fruit.
Desserts
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.
Soufflé glacé
Luchtige Soufflé van passievruchten.
Gekonfijte ananas
Vers gekonfijte Ananas met frambozensaus.
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
Soepje van rood fruit
Compositie van vers rood fruit en vanille-ijs.
Taartje van Frambozen
Frambozentaartje met slagroom en verse Frambozen.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

Desert als walking dinner met chocolade en fruit lollies.

WALKING DINNER BELEVING

Koude gerechtjes
Hollandse Garnalen salade
Frisse salade met gemarineerde Hollandse garnalen en rivierkreeftjes.
Gravad lax
In dille en zeezout gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus.
Prosciutto di Parma
Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
Trio van Paté
Paté van parelhoen, kip en eendenmousse met een fruitige Cumberlandsaus.
Carpaccio van Runderhaas
Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise,
croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
Frisse Voorjaarssalade
Salade van gesneden sla, pijnboompitten, brood­croutons, spekjes en een frambozen dressing.
Vers Gerookte IJsselmeer Paling
Gerookte paling op een bedje van salade met een mierikwortelsaus.
Warme gerechtjes
Nieuw-Zeelandse Lamsrugfilet
Rosé gebraden filet van lam, met een zoetige saliesaus en vijgen.
Malse Kalfshaas
Kalfshaas op een bedje van seizoensgarnituur met truffeljus en rozemarijn.
Hollandse Runderhaas
Runderhaas op een bedje van seizoensgroenten en bospaddestoelen.
Verse Noorse zalm
Vers gepocheerde zalm in een Witte Wijnsaus.
Visschotel "Maritiem"
Diverse vissoorten in een Saffraan Saus.
Verse Zeetongfilet
Zeetongfilet met een kerrie-basilicumsaus en tomatenconcassé.
Desserts
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.
Soufflé glacé
Luchtige Soufflé van passievruchten.
Gekonfijte ananas
Vers gekonfijte ananas met frambozensaus.
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
Soepje van rood fruit
Compositie van vers rood fruit en vanille-ijs.
Taartje van Frambozen
Frambozentaartje met slagroom en verse Frambozen.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

Verder beschikken we over andere culinaire en gastronomische arrangementen.

Bordjes met lekkere hapjes voor een walking dinner

WALKING DINNER SENSATIE

Koude gerechtjes
Foie Gras
Huisgemaakte Ganzenleverpaté en Mango Coulis.
Garnalentaartje
Overheerlijke compositie van garnaaltjes, tomaat, crème fraiche en komkommer.
Verse Tonijn
Licht gesauteerde blokjes tonijn met bieslook, verse peper en wasabi-mayonaise.
Carpaccio van Runderhaas
Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise,
croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
Zeeuwse Platte Oesters
Overheerlijke oesters en smaakverfijners zoals: frambozen-wijnazijn, tabasco, peper en citroen.
Pata negra ham
Authentieke Spaanse ham met honing Parmezaan, sjalottenmarmelade en een dadelbroodje gevuld met hazelnoot.
Warme gerechtjes
Nieuw-Zeelandse Lamsrugfilet
Rosé gebraden filet van lam, met een zoetige saliesaus en vijgen.
Malse Kalfshaas
Kalfshaas op een bedje van seizoensgarnituur met truffeljus en rozemarijn.
Hollandse Runderhaas
Runderhaas op een bedje van seizoensgroenten en bospaddestoelen.
Verse Noorse zalm
Vers gepocheerde zalm in een Witte Wijnsaus.
Visschotel "Maritiem"
Diverse vissoorten in een Saffraan Saus.
Verse Zeetongfilet
Zeetongfilet met een kerrie-basilicumsaus en tomatenconcassé.
Desserts
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.
Soufflé glacé
Luchtige Soufflé van passievruchten.
Gekonfijte ananas
Vers gekonfijte Ananas met frambozensaus.
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
Soepje van rood fruit
Compositie van Vers rood fruit en vanille-ijs.
Taartje van Frambozen
Frambozentaartje met slagroom en Verse Frambozen.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

WALKING DINER ITALIAANS

Koude gerechtjes
Carpaccio van Runderhaas
Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise,
croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
Salmone Fresco
Rauwe zalm geparfumeerd met citroendruppels.
Prosciutto di Parma
Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
Caponata Sicilië
In olie gesauteerde blokjes aubergines.
Fagioli Toscanelli con Tonno
Salade van verse tonijn en Balsamico.
Tagliatelle
Salade van Tagliatelle met yoghurtdressing en vers fruit.
Traditionele Mozzarella
Mozzarella met geitenkaas, basilicum en tomaten.
Warme gerechtjes
Costata di bue alla pizzaiola
Boterzachte Ossehaas Pizzaiola.
Cannelloni met groenten en kaas
Pastarolletjes gevuld met groenten en kaasfarce in een tomatensaus.
Lasagna bolognese
Deeg-laagjes gevuld met ham, rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella.
Cosciotto d’agnello alla pasqualina
Lamsbout Pasqualina (pittige saus).
Cozze alla marinara
Matrozenmosselen.
Calamaris al aglio-olio
Gevulde inktvis in knoflookolie.
Desserts
Huisgemaakte Chocolademousse
Verse chocolademousse met echte chocolade.
Soufflé glacé
Luchtige Soufflé van passievruchten.
Gekonfijte ananas
Vers gekonfijte ananas met frambozensaus.
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
Soepje van rood fruit
Compositie van vers rood fruit en vanille-ijs.
Taartje van Frambozen
Frambozentaartje met slagroom en verse Frambozen.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

DINER WALK AROUND VAN AZIATISCHE LEKKERNIJEN

KOUDE GERECHTJES
Sunomono
Mosselen en garnalen met sesamdressing, komkommer en zuring
Sukiyachi
Heerlijke tonijntartaar met gemberwortel, sjalotjes, knoflook, soja en citroengras
Sashimi Daging
Dunne plakjes ossenhaas gemarineerd in ruim knoflook, komkommer, citroen, basilicum, gember en chilipeper
Tom Yam Kaeng
Pikant zuur garnalensoepje
Mian Pla Tho
Zeesalade met oosterse vis en fruit met spinazie overgoten met een sojadressing
Kani Terung Kambing
Gerookte lamsham met rode kerrie op een bedje van taugé en sjalotjes
WARME GERECHTJES
Daging Rendag
Ossenhaas in pikante kokossaus op een bedje van sojaspruiten
Pepessan
Visrolletjes in een pikant zure saus met zeesla
Babi Djahé
Stukjes varkensvlees in een gembersaus
Sambal Goreng Telor
Op Indonesische wijze gekookte eieren in een zeer pikante saus
Ajam Semur
Stukjes kipfilet in sojaknoflooksaus op een mihoenbedje
Goelai Kambing
Lamsfilet in rode curry met gele rijst
Bebek Betoetoe
Krokant gebraden eendenborst met gemberwortel, lenteuitje en chilipeper op atjar tjampoer
Dai Gee Ha Dung Wo
Kammosselen en garnalen met drie soorten paddenstoelen en witte rijst
ZOETE GERECHTJES
Fa Sun Wa
Eiergebak met zoete ananas, gepaneerd met kokos-pindacrème en sinaasappelrasp
Vers exotisch fruit met kokoscrème en citroenrasp
Lychees-saké
Lychees met luchtige crème van rijstwijn en ei
Cong Chocos
Chocolade ijs met kokos en oosterse caramelsaus

DINNER WALK AROUND DU MONDE

Voorgerechten
Ambachtelijke Hammousse
Taartje van roggebrood met hammousse en ingelegde tomaat.
Verse Zalmtartaar
Een bonbon gevuld met zalmtartaar verfijnd met een hofmeestersaus.
Gevulde Portobello
Gepocheerde paddenstoel gevuld met een parfait van gerookte kippenborst.
Grote Tijger Garnalen
Salade van rucola met frisse ijsbergsla met daarover gemarineerde gebakken scampi´s overgoten met een heerlijke Italiaanse dressing.
Franse Geitenkaas
Crouton van geitenkaas uit Val Thorens, gegratineerd met honing en tijm overgoten met een Cumberlandsaus.
Garnalentaartje
Overheerlijke compositie van garnaaltjes, tomaat, crème fraiche en komkommer.
Hoofdgerechten
Boterzachte Runderhaas
Runderhaas met gevulde baby-paprika en truffeljus.
Spies van Ambachtelijke gehaktballetjes
Gespiesde Rundergehakt balletjes met gecarameliseerd fruit.
Verse Scampi´s
Black tijger garnalen met een warme sushi en witte wijnsaus.
Nieuw-Zeelandse Lamsfilet
Lamsfilet op een bedje van zuurkool met een mintsaus.
Rondo van Varkensfilet
Varkensfilet geserveerd met een in Bulgaarse yoghurt en chilisaus gemarineerde couscous.
Zeeduivel
Gestoofde zeeduivel met een kerrie-basilicumsaus en tomatenconcassé.
Kalfspiccata
Stukjes gepaneerd kalfsvlees met pasta en tomatensaus.
Desserts
Compositie van Citrus- en Zuidvruchten
Compositie van uitgesneden Citrus- en Zuidvruchten met een jus van passievrucht,
Grand Marnier en sinaasappel.
Italiaanse Merengue
Italiaans schuim overgoten met gecarameliseerde ananas waarin kokos en cognac.
Chocolade Parfait
Chocolade ijs met een Oosterse Caramelsaus.
Huisgemaakte Chocolademousse
Een luchtige mousse van chocolade en advocaat met Sharon fruit.
Zoete druiven in Moscato d´asti
Combinatie van rode en witte druiven in een zoete dessertwijn.
Aardbeien Romanoff
Verse Aardbeien met Romanoff Saus en Aardbeien Sorbet.

Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes en drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.

Informatie aanvragen