Winkel

Bijzonder afscheid – officiële uitvaartdienst Eindhoven

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Bent u op zoek naar een bijzonder sfeervolle locatie voor uw uitvaartdienst of condoleance, dan biedt Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven een plaats om in alle rust afscheid te nemen. Bij ons staan uw persoonlijke wensen voorop. Op deze manier zorgen we voor een blijvende herinnering voor de nabestaanden.

Buitenaanzicht Ketelhuis Eindhoven

Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven is een prachtig rijksmonument, onlangs volledig gerestyled. De grote zaal is geschikt voor behoorlijke grote groepen mensen en kunnen in ieder gewenste opstelling klaar gezet worden. De opstelling kan variëren van een theateropstelling gericht op het podium, tot een informele setting waarbij mensen staan of zitten met een kruk of stoel. Verder heeft Het Ketelhuis meerdere kleinere ruimtes om te gebruiken. In deze ruimtes kunt u bijvoorbeeld voor of na de afscheidsdienst bij elkaar komen met naaste familie om rustig een vers kopje koffie te drinken. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van het groot terras dat bijzonder sfeervol is ingericht met hoge en lage tafels en loungebanken.

Uitvaartlocatie Eindhoven

Wij denken graag mee over de invulling van een bijzondere begrafenis. Een condoleance voor uw begrafenis is tegenwoordig veel meer dan koffie met cake. Denk bijvoorbeeld aan een breed assortiment broodjes, gevulde wraps of een kopje soep. Bij het informele samenzijn kunnen we allerlei koude en warme hapjes serveren, aangevuld met een goed glas wijn of andere dranken.

Alle zalen zijn tevens voorzien van een perfect beeld en geluidssysteem om bijvoorbeeld foto’s of filmpjes te laten zien tijdens de afscheidsdienst. Hiermee maakt u het afscheid nog persoonlijker.

Deze Unieke locatie te Eindhoven is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen auto. Wij bieden voor de deur ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Wij staan u graag te woord om u te vertellen over de mogelijkheden voor een zeer bijzonder afscheid.

Informatie aanvragen