Winkel

Kasteel Henkenshage – een buitengewoon afscheid

Bijzondere uitvaartlocatie

Kasteel Henkenshage Sint-Oedenrode

In het groen aan de rand van Sint-Oedenrode tussen Eindhoven en Den-Bosch ligt het prachtig Kasteel Henkenshage. De authentiek middeleeuwse uitstraling van Kasteel Henkenshage is unieke en sfeervolle locatie voor een speciale uitvaart.

De binnenplaats en kasteeltuin biedt talloze mogelijkheden om een afscheidsdienst te organiseren. Bij een begrafenis buiten kunt u met de groene omheining ongestoord samenzijn met uw gezelschap.

Het koetshuis is de grootste zaal en biedt met 250m2 ruimte voor een groot opgezette condoleance met een opstelling naar wens. Of dit een theateropstelling is of juist informeel met een mix van diverse tafels, laag of hoog dat kan helemaal naar uw wens ingevuld worden. Met deze afscheid locatie bieden wij u de mogelijkheid om te zorgen voor een originele begrafenis.

Bijzondere uitvaartlocatie kasteel

Wij helpen graag om dit buitengewoon afscheid mogelijk te maken. Denk hierbij aan de sfeervolle locatie, culinaire invulling, maar ook de technische hulp met audiovisuele benodigdheden.

Na een uitvaartplechtigheid is er veelal de behoefte om samen te zijn met de nabestaanden. Bij het kasteel kunt u in alle rust condoleren en elkaar steun geven in een sfeervolle omgeving. Hier is aandacht voor u maar ook voor de culinaire invulling. Samen met ons keukenteam verzorgen wij met passie uw wensen. Koffietafel of naborrel? koffie of een goed glas wijn? Zelfs een condoleance avond verzorgen is ons niet vreemd.

Kasteel Henkenshage is omgeven door groen. Deze bijzondere uitvaartlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Er is voor iedereen een parkeerplaats, deze is ten alle tijden gratis.

Ook in deze corona periode is het mogelijk om een uitvaart te organiseren. Op een creatieve manier houden wij rekening met alle maatregelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Kasteel Henkenshage, neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee bij bijzondere uitvaart ideeën.

Informatie aanvragen