Webshop

Trouwlocaties: Exclusief, Romantisch en Sfeervol

Speciale, Bijzondere en Romantische Trouwlocaties

Trouwlocaties: Exclusief, Romantisch en Sfeervol

Het grote moment is aangebroken en u en uw geliefde zijn op zoek naar een stijlvolle locatie voor uw huwelijksdag. Trouwlocaties La Casserole bezit vier bijzondere locaties in de regio Zuidoost Brabant, variërend van een Kasteel tot een Ketelhuis of een herenboerderij. Ook kunnen wij uw huwelijksdag verzorgen bij u op locatie of een zelfgekozen locatie eventueel met een speciale bruidssuite. Trouwlocaties La Casserole heeft vele faciliteiten waardoor u alles uit handen kunt geven en enkel onbezorgd kunt genieten van de tijd als verloofd stel.

Buiten trouwen met mooi weer

Kasteel Henkenshage

Bijzonder locatie met historische ruimtes, te midden van veel groen. Een sfeervolle setting bij het water, met de familie en vrienden!

Kasteel Henkenshage nacht

Het Ketelhuis

Industrieel, doch modern gebouw voor een speciale dag in het centrum van Eindhoven. Een locatie waar ieder feest mogelijk is! Deze locatie heeft ruimte voor grote groepen.

Auberge Eeckaerde

Authentieke herberg met een huiselijke sfeer en gezellig terras. Dit terras is gelegen in een prachtige tuin.

Speciale Trouwlocaties met voortreffelijke diners

Met Trouwlocaties La Casserole zorgen wij bij ieder huwelijk of ontvangst voor een culinair feestje. Onze uitgebreide menukaart, met een variatie aan uitgeserveerde diners, walking diners, barbecues, buffetten, live cookings, high tea’s en hapjes voor uw avondfeest, wordt vanuit eigen keuken bereidt. Onze diners zijn van hoge kwaliteit, u zal hier heerlijk van genieten.

Catering in Eindhoven met een mooi interieur

Heeft u toch iets anders in gedachten? We gaan graag met u in gesprek om het menu aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Tijdens uw huwelijksdag of ontvangst mag gedegen entertainment niet ontbreken. Wat dacht u van een zangeres tijdens de ceremonie of een bigband tijdens het avondfeest? Trouwlocaties La Casserole heeft een goede banden met een grote selectie aan artiesten, dj’s en bands. Uw huwelijksdag of andere feestelijke gelegenheid viert u toch ook met Trouwlocaties La Casserole!