Webshop

De Meest Exclusieve Trouwlocatie in Nederland

Trouwlocatie in Nederland

Stijlvolle trouwlocatie in regio Noordoost Brabant.

Trouwlocatie La Casserole is een bekend begrip in de regio Noordoost Brabant. Unieke en prachtige locaties waar uw liefde voor elkaar bezegeld kan worden. We verzorgen graag uw belangrijke dag, maar ook andere festiviteiten zoals een gouden bruiloft of verjaardagsfeest graag tot in de puntjes.

De pracht-locaties van Trouwlocatie La Casserole staan in Eindhoven, Veghel en Sint Oedenrode. Deze locaties zijn makkelijk bereikbaar en helemaal geschikt voor uw huwelijksfeest.

Buiten trouwen met mooi weer

Kasteel Henkenshage in het pittoreske Sint Oedenrode

Laat de belangrijkste mensen in uw leven, meegenieten van jullie dag in het mooiste kasteel van Noord-Brabant, Kasteel Henkenshage. Met een geheel verzorgde dag door Trouwlocatie La Casserole wordt het eentje om nooit te vergeten. Klassieke ruimtes en bijzondere buitengelegenheden waar uw ceremonie, feestelijk toost, gezellige borrel, huwelijksdiner en swingend avondfeest allemaal kan plaats vinden. Bij La Casserole vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent.

Trouwzaal in de Leesthoeve

Het Ketelhuis

Op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven staat Het Ketelhuis. De geschikte locatie voor al uw feesten en partijen! Dit rijksmonument diende in vroegere tijden als ketelruimte voor het landgoed. Tegenwoordig is het unieke locatie met hoge plafonds en veel daglicht, waar uw huwelijk op speciale wijze gevierd kan worden. Deze officiële trouwlocatie is van alle gemakken voorzien. Voor uw andere speciale gelegenheid zoals een bedrijfsfeest of familiereünie kunt u uiteraard ook terecht bij Het Ketelhuis.

ketelhuis aanzicht trouw locatie

Trouwen in Aubergerie de Leesthoeve of Auberge Eeckaerde

Gebouwen met karakter en een stijlvolle uitstraling. Aubergerie de Leesthoeve in Veghel is de perfectie trouwlocatie, indien u op zoekt bent naar dat authentieke gevoel van een achttiende-eeuwse boerderij. Het ruim opgezette pand is geschikt voor een groot huwelijk tot 400 personen. Voor een knusse en intieme bruiloft is Auberge Eeckaerde uitermate geschikt. De gezellige boerderij in het centrum van Eindhoven heeft een romantische, doch moderne uitstraling. Een perfecte trouwlocatie dus.

Dinerzaal trouwen

Symbolische huwelijksviering

Wilt u tijdens de ceremonie een extra moment waarin op symbolische wijze het huwelijk nogmaals bekrachtigd wordt. Wij hebben goede contacten met een geestelijk verzorger die tijdens uw trouwen samen met u voor een aansluitende viering zorgt.

Informatie aanvragen

Inloopavonden locaties bezoeken