Webshop
Header kasteel Henkenshage

Trouwen in een kasteel onbetaalbaar? Niet bij Kasteel Henkenshage!

Betaalbaar trouwen in een sprookjesachtig kasteel

De trouwlocatie is gevestigd in Sint Oedenrode dus perfect bereikbaar voor uw gasten uit Zuidoost- Brabant maar ook vanuit Limburg of Gelderland. Wij bieden u een compleet verzorgde dag aan waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Van het ontvangst tot en met de overnachting in de bruidssuite, alles zal perfect georganiseerd zijn waarbij u het stralende middelpunt zult zijn! Wij willen graag dat deze dag voor alle gasten erg speciaal wordt en dat deze niet snel wordt vergeten.

kasteel bij nacht

Kasteel Henkenshage Sint Oedenrode

Bij een bruiloft draait het natuurlijk helemaal om u! Vanuit die gedachte gaan we samen met u het programma invullen, rekening houdend met uw wensen, gedachten en budget. Op deze manier is er voor iedereen een unieke daginvulling mogelijk waarbij elk aspect geheel in uw stijl verzorgd wordt. U hoeft niets te doen, alleen maar te genieten van deze prachtige dag.

Kasteel Henkenshage nacht

Woont u in de omgeving van Best, Boxtel, Veghel, Schijndel, Beek en Donk, Lieshout, Eerde, Son en Breugel, Nuenen, Ophemert, Zeeland, Geldrop, Veldhoven, Stiphout of Helmond en bent u opzoek naar een sfeervolle, unieke en betaalbare locatie? Bezoek dan deze unieke trouwlocatie met mooie bruidssuite en laat u betoveren door de ambiance en mogelijkheden.

Kasteel trouwen zaal

Trouwen in de buitenlucht

Met een lekker weer is het heerlijk om buiten te trouwen. Hieronder ziet u een paar foto’s van het trouwen buiten. Deze trouwlocatie heeft nog een andere unieke faciliteit. U kunt trouwen in de buitenlucht. Wij hebben een buitentheater geschikt voor 20 tot 200 personen.