Webshop
Header kasteel Henkenshage

De perfecte locatie om te trouwen:

Trouwen op een unieke trouw locatie

Trouwen op een unieke en bijzondere trouwlocatie als Kasteel HenkenshagePartycentrum De Leesthoeve of Feestlocatie Eeckaerde is een hele speciale gebeurtenis. Maar ook voor al uw overige feesten zijn het kasteel en de Auberges perfecte party locaties. Gezellige familiefeesten en recepties krijgen door de vele mogelijkheden van de trouwlocaties een geheel eigen karakter. Bedenk eens hoe geweldig het moet zijn om te trouwen op een trouwlocatie als Kasteel Henkenshage. Al uw vrienden en familie zullen op deze prachtige trouwlocatie aanwezig zijn als u het jawoord geeft aan uw eigen prins of prinses van uw dromen. Het kasteel is tijdens uw trouwen eventjes helemaal van u. Wie droomt daar nu niet van.

Trouwzaal in de Leesthoeve

Trouwen in Aubergerie De Leesthoeve

Aubergerie De Leesthoeve (Brabant) is een absolute toplocatie en mede dankzij het vernieuwde lounge interieur is het nu ook een unieke feest locatie of party locatie. In het nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, wat de Aubergerie een bijzonder partycentrum maakt. Ideaal voor mensen die willen trouwen op een stijlvolle maar ook bijzondere trouwen locatie. Hierboven heeft u een eerste indruk van onze locatie.

Kasteel Ophemert

In Gelderland staat het bijzonder mooie kasteel Ophemert. Dit kasteel is een mooie locatie om te trouwen. La Casserole verzorgt het huwelijk en de bruiloft tot in de puntjes. Het kasteel is van een adelijke familie en heeft een mooi historisch uiterlijk. Een perfecte trouwlocatie voor iedereen!

Culinaire hoogstandjes tijdens uw trouwen

La Casserole Party Service biedt u de mogelijkheid om van elke party of trouwen een culinaire happening te maken. Van een gezellig buffet tijdens uw familie-uitje tot aan een chique walking dinner / diner tijdens uw bedrijfspresentatie, worden door ons tot in de puntjes verzorgd. La Casserole: ook voor culinaire hoogstandjes tijdens party of trouwen!

Trouwen in de tuin van het kasteel

La Casserole kan u helpen bij het entertainment en de artiesten tijdens uw trouwdag. Wij hebben contacten met de beste artiesten die het huwelijksfeest helemaal onvergetelijk kunnen maken. La Casserole: ook voor entertainment op uw perfecte party locatie. Wij verzorgen uw hele dag zodat u heerlijk kunt genieten van uw partner en alle gasten.

Ook hebben veel bruidsparen naast het trouwen behoefte aan een extra moment waarin op symbolische wijze aan de huwelijksvoltrekking diepte wordt gegeven. De gang naar de kerk is echter tijdens het trouwen vaak een te grote stap. La Casserole Party Service heeft gelukkig zeer goede contacten met Mevrouw Morel. Dit is een geestelijk verzorger die tijdens uw trouwen samen met u voor een passende huwelijksviering zorgt.

Dinerzaal trouwen