Winkel

Trouwauto en trouwlocatie op uw trouwdag

Trouwlocatie Het Ketelhuis Eindhoven

Kasteel Henkenshage

Trouwauto op uw trouwdag

Trouwdag met een Fantastische Trouwauto

Een mooie trouwauto op uw huwelijk mag er eigenlijk niet aan ontbreken. Want uw trouwdag moet natuurlijk een onvergetelijke gebeurtenis worden. Uw trouwdag moet een dag worden met alles erop en eraan, waarop u altijd met een goed gevoel kan terugkijken. Een dag waarop jullie het stralende middelpunt van de belangstelling zijn. Hoe kunt u dat beter doen dan te kiezen voor een prachtige trouwauto! Hieronder kunt u kiezen voor een trouwauto die bij u past. Voor een trouwauto die net dat extra beetje toevoegt aan uw onvergetelijke trouwdag. Op de trouwlocatie Henkenshage kunt u met de trouwauto rijden tot op de binnenplaats. Waar u uw gasten op uw trouwdag op een geweldig ontvangst kunnen trakteren. Het zal een prachtig ontvangt worden! Hieronder kunt u verschillende auto’s bekijken die wij tot onze beschikking hebben voor u.

ketelhuis aanzicht trouw locatie

Mercedes als trouwauto

Wij kunnen prachtige Mercedessen regelen als trouwauto voor uw trouwdag. E zijn diverse modellen mogelijk. Ze zijn helemaal geschikt voor een huwelijk.

Citroën Attraction uit 1951

Zwart / Rood Metallic met donkere bekleding.

Deze Oldtimer is een luxe vierzitter, met een ruime instap voor de bruid en voldoende plaats voor de jurk. Deze auto wordt verhuurd incl. chauffeur.

Trouwauto voor een perfecte trouwdag: JAGUAR MK 10

  • Bouwjaar: 1966
  • Kleur: Queens White
  • Interieur: Bordeaux rood

Trouwauto: Citroen oldtimers

  • Informatie: van Heesch vervoer
  • Telefoonnummer: 073-54 93 777

Koetsen voor uw huwelijk

  • Informatie: Stalhouderij Frans Sijbers
  • Tel.: 0413-20 95 33

Authentieke bussen voor uw trouwdag zijn mogelijk

Informatie aanvragen

Inloopavonden locaties bezoeken