Webshop

Trouw Locaties in de omgeving Best, Oirschot, Geldrop, Nuenen, Son en Breugel, Liempde en Boxtel:

Unieke Trouw Locaties in directe omgeving in Brabant

Trouwen op een unieke en bijzondere trouwlocatie als Kasteel Henkenshage, Partycentrum De Leesthoeve, Het Ketelhuis of Feestlocatie Eeckaerde is een hele speciale gebeurtenis. Maar ook voor al uw overige feesten zijn het kasteel en de auberges perfecte party locaties. Gezellige familiefeesten en recepties krijgen door de vele mogelijkheden van de locaties een geheel eigen karakter.

Vooraanzicht van het Kasteel Henkenshage

Bedenk eens hoe geweldig het moet zijn om te trouwen op een trouwlocatie als Kasteel Henkenshage of op één van onze andere prachtige trouwen locaties. Maar goed, Kasteel Henkenshage is natuurlijk wel de topper! Al uw vrienden en familie zullen op deze prachtige trouwlocatie aanwezig zijn als u het jawoord geeft aan uw toekomstige partner. Wie droomt daar nu niet van. U kunt ook overnachten in een prachtige bruidssuite.

Kasteel trouwen zaal

Trouwen in Aubergerie De Leesthoeve

Aubergerie De Leesthoeve is een absolute toplocatie en mede dankzij het vernieuwde lounge interieur is het nu ook een unieke feest locatie of party locatie. In het nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, wat de Aubergerie een bijzonder partycentrum maakt. Ideaal voor mensen die willen trouwen op een stijlvolle trouwlocatie. Een onvergetelijk feest waar u nog vaak aan zal denken.

La Casserole Party Service: wij hebben de prachtigste trouwlocaties voor uw trouwen!

Culinaire hoogstandjes tijdens uw trouwen

La Casserole Party Service biedt u de mogelijkheid om van elke party of trouwen een culinaire happening te maken. Wij hebben culinaire hapjes en drankjes voor u en uw gasten. Op de rest van onze website vindt u meer informatie over de catering service mogelijkheden tijdens uw trouwen.

Het leukste entertainment tijdens uw trouwen

Ook kan La Casserole Party Service u helpen bij het entertainment tijdens uw trouwdag. Zo organiseren wij een troubadour voor de ontvangst op het kasteel en tijdens het feest ligt op het dansgedeelte een kleurig verlichte dansvloer, waarbij een swingende disco de gasten tot in de late avonduurtjes kan vermaken. La Casserole: ook voor entertainment op uw perfecte party locatie.

Binnen bij De Leesthoeve

Ook hebben veel bruidsparen naast het trouwen behoefte aan een extra moment waarin op symbolische wijze aan de huwelijksvoltrekking diepte wordt gegeven. De gang naar de kerk is echter tijdens het trouwen vaak een (te) grote stap. La Casserole heeft gelukkig zeer goede contacten met Mevrouw Morel. Dit is een geestelijk verzorger die tijdens uw trouwen samen met u voor een passende huwelijksviering zorgt. U kunt altijd met haar overleggen over de mogelijkheden.

Officiële Trouwlocatie

Bovenstaande locaties zijn allemaal een officiële Trouwlocatie. Dus met andere woorden u kunt uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken op een van deze locaties en het grote voordeel hiervan is dat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u trouwt.

Voor meer informatie over trouwen op een unieke trouw locatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen

Inloopavonden locaties bezoeken