Webshop

In een kasteel trouwen?

Kasteel trouwen te Sint-Oedenrode (Brabant)

In een kasteel trouwen is voor een ieder meisje een droom. Trouwen in het mooiste kasteel van Brabant is dat al helemaal. Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode is een wonderschoon kasteel met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Kasteel Henkenshage is werkelijk een sprookjesachtige trouwlocatie, waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden. Trouwen in een kasteel is een ervaring die u zeker nooit van uw hele leven meer vergeet. Op uw trouwdag wordt alles door ons geregeld, zodat u heerlijk kunt genieten van deze mooie dag. La Casserole Catering en Party Service: bij ons kunt u zelfs in een prachtig kasteel trouwen!

Kasteel voor uw huwelijk

Trouwen in het mooiste kasteel van Brabant

Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen, waaronder de Van Coehoorn-zaal, waar hoofdzakelijk het huwelijk wordt voltrokken. De tweede zaal is de Generaal Jean Phillippe-zaal. Hier wordt meestal het feestelijk diner geserveerd. Als laatste zaal hebben we Het Koetshuis, hier vinden allerlei kasteelarrangementen plaats zoals bruiloftsfeesten, recepties, galafeesten of een bijzonder themafeest. Deze zalen worden omgetoverd naar uw wens, en zullen er prachtig uit komen te zien.

Bij mooi weer is het ook mogelijk de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel te laten verzorgen. Om uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt u bij ons in de romantische bruidssuite van het Kasteel.

La Casserole Party Service en exclusieve catering service kan ook voor u actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel op uw bedrijfsfeest. Het Kasteel heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 20 en de 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u gereserveerd is. De ideale locatie voor al uw feesten.

Catering in Eindhoven met een mooi interieur

Open informatieavonden Kasteel Henkenshage

Bekijk de agenda van de inloopavonden

Trouwen op de mooiste plek van het kasteel

Kasteel Henkenshage biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in het kasteel zelf, maar ook op het romantische eiland binnen de grachten. Dit laatste is alleen mogelijk wanneer u uw huwelijksfeest compleet door ons laat verzorgen. La Casserole heeft veel ervaring met het organiseren van feesten, en zal er voor zorgen dat dit huwelijksfeest nooit meer wordt vergeten.

Buiten trouwen met mooi weer

Bruidssuite Kasteel

Kasteel Henkenshage beschikt over een prachtige bruidssuite. Deze ruime kamer is voorzien van een originele badkamer in het torentje en verder alle faciliteiten en zaken die een bruidssuite nodig heeft. Overnachten in onze bruidssuite is erg romantisch, een echte aanrader dus!

Voor meer informatie over in een kasteel trouwen en andere arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kasteel Henkenshage nacht
Kasteel trouwen zaal

Adres

  • Laan Van Henkenshage 3
  • 5492 BH Sint-Oedenrode
  • Telefoon: 0413 – 478395

Routebeschrijving