Webshop
Trouwen Ketelhuis balkon

Huwelijk: Huwelijksfeest Receptie & Diner

Voor uw huwelijk: Feest, Receptie & Diner

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Toch komt er bij de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of trouwfeest veel kijken. Wat is de culinaire invulling van uw trouwfeest en wie boekt u voor de entertainment tijdens uw huwelijksfeest. Stelt u eens voor dat u dat allemaal zelf moet organiseren? Gelukkig staat La Casserole Catering en Party Service voor u klaar. Wij organiseren het huwelijksfeest, u hoeft er alleen maar van te genieten.

Kasteel Henkenshage nacht

Uw huwelijksfeest verzorgt door professionals

Als wij uw huwelijk feest organiseren doen wij dit met uiterste precisie. Op alle kleine details zullen we letten, want ook wij weten dat de kleine zaken er toe doen tijdens uw huwelijk of huwelijksfeest. Wij kunnen voor u de trouwlocatie helemaal regelen en tevens beschikken wij over geweldig mooie bruidswagens. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw huwelijksfeest, neemt u dan gerust contact met ons op. La Casserole Catering en Party Service: voor een onvergetelijk en onbezorgd huwelijksfeest en perfect verzorgd diner!

Exclusieve Trouwlocaties

Dinerzaal trouwen

25 jarige huwelijksfeest / Kasteel Henkenshage

La Casserole heeft ook een trouwlocatie voor uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft. Vier uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft bijvoorbeeld in het prachtige Kasteel Henkenshage. Kasteel Henkenshage is een toplocatie waar u samen met uw gasten geheel in stijl dit gedenkwaardige jubileum kunt vieren. De locatie heeft drie zalen, waaronder de Van Coehoorn-zaal, de Generaal Jean Philippe zaal en Het Koetshuis. Ook heeft Kasteel Henkenshage een prachtige kasteeltuin. Kasteel Henkenshage: een absolute toplocatie voor uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijksfeest en de avond sluit u af in onze prachtige bruidssuite!

Eeckaerde buiten

Gouden bruiloft / Feestlocatie Auberge Eeckaerde

Wilt u uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijk op een echt sfeervolle en authentieke locatie vieren? Dan is het 125 jaar oude Auberge Eeckaerde zeker een aanrader. Auberge Eeckaerde in Eindhoven geeft uw 25 jarig huwelijk of gouden bruiloft de glans die het verdient. Auberge Eeckaerde: uitermate geschikt voor uw 25 jarig huwelijk of gouden bruiloft!

Leesthoeve locatie interieur

25 jarige bruiloft / Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve

Een 25 jarige bruiloft vraagt natuurlijk om een feest om nooit te vergeten. La Casserole heeft voor dit feest onvergetelijke trouwlocaties in petto: Aubergerie De Leesthoeve. De Leesthoeve is historische locatie met een vernieuwd en warm lounge interieur. De locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. Ook is er een prachtige tuin met een sfeervol terras. Aubergerie De Leesthoeve: een unieke feestlocatie voor uw 25 jarige bruiloft of gouden bruiloft! Na het feest brengen wij u naar een prachtige bruidssuite.

Huwelijk ketelhuis

40 jarige bruiloft / Op Landgoed de Grote Beek in het Historische Ketelhuis

De locatie is geschikt voor allerlei soorten huwelijks-verjaardagen en natuurlijk ook de robijnen bruiloft, oftewel het 40 jarige huwelijksfeest. Het Ketelhuis is natuurlijk ook geschikt voor een normaal huwelijk of voor allerlei andere festiviteiten. Het Ketelhuis heeft een prachtig terras waar u helemaal tot rust kunt komen. De huwelijkslocatie is voorzien van alle faciliteiten die u maar kan bedenken. Het ontbreekt u echter helemaal aan niets.

Huwelijk sfeer

12,5 jarige huwelijk aan huis

Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in het ontzorgen van uw ontvangst thuis. Het kan gedeeltelijk of u geeft het in het geheel uit handen. Wij staan klaar voor u! Met onze zeer goede prijs-kwaliteit verhouding is succes verzekerd. Van partytent tot walking diner wij regelen alles voor u. Neem eenvoudig contact met ons op voor al uw vragen: 0499-375537.

Informatie aanvragen