Webshop

Kasteel Henkenshage voor uw huwelijk of bruiloft

Huwelijk op een prachtige trouwlocatie

Het mooiste kasteel van Brabant te Sint-Oedenrode met een prachtige binnenplaats en tuin, wat tevens een sprookjesachtige trouwlocatie is waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Dit Kasteel beschikt over drie prachtige zalen, één van die drie is de bekende Coehoorn zaal, waar voornamelijk het huwelijk en bruiloft voltrokken zal worden. De Jean Phillippezaal waar meestal het feestelijk diner geserveerd wordt door La Casserole Catering Service. En als laatste hebben we het Koetshuis, hier vinden voornamelijk bruiloftsfeesten, recepties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten of galafeesten plaats. Om uw huwelijksfeest helemaal compleet te maken, slaapt u bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Bij mooi weer is het ook mogelijk de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel te laten verzorgen.
Verder kan La Casserole ook voor u de catering organiseren.

Kasteel voor uw huwelijk

Henkenshage heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u gereserveerd zal zijn.

Vragen?

Neem contact op

Uw huwelijk en bruiloft in een prachtig kasteel

Henkenshage biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in Henkenshage zelf, maar ook op het romantische eiland, binnen de grachten van het kasteel. Dit is alleen mogelijk wanneer u uw trouwdag compleet door ons laat verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest tot in de puntjes georganiseerd wordt, het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Kasteel trouwen zaal

Het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken in diverse ruimtes;

  • De van Coehoornzaal, tot ongeveer 75 personen.
  • De Generaal Jean Philippe zaal, van ongeveer 75 tot 100 personen.
  • Het Koetshuis heeft de capaciteit voor 100 tot 200 personen.
Dinerzaal trouwen

U kunt deze ruimtes van het kasteel geheel naar uw wens inrichten.

Voor extra romantiek kunt u op het eiland binnen de grachten van Kasteel Henkenshage de huwelijksvoltrekking plaats laten vinden met klassieke bruidswagens. Dit is natuurlijk een uniek sprookje met het kasteel op de achtergrond.

Kasteel Henkenshage nacht
Kasteel trouwen zaal

Arrangementen

Henkenshage biedt ook culinaire, gastronomische en muzikale arrangementen aan, zoals: gastronomische arrangementenDinershowtheater diners en leuk aangeklede feesten. Deze arrangementen worden helemaal verzorgd door La Casserole.

Huwelijkszangeres tijdens de ceremonie

Paula Snoeren

Sluit een verzekering af voor uw bruiloft

Uit ervaring geeft la casserole het advies om voor uw bruiloft een zeer goede verzekering af te sluiten.

Adres

  • Laan Van Henkenshage 3
  • 5492 BH Sint-Oedenrode
  • Telefoon: 0413 – 478395

Routebeschrijving