Webshop

Een onbezorgde Bruiloft-receptie en diner

Bruiloft Feest, Receptie en Diner

Bent u zich al druk aan het verdiepen in de vele dingen die moeten worden geregeld voor uw bruiloft? Wacht dan even met verder zoeken en bekijk deze pagina. La Casserole kan veel zaken voor uw bruiloft uit handen nemen en zorgen voor een huwelijksfeest en huwelijksdiner die u nooit meer zal vergeten. Wij zijn onder andere in bezit van het fantastisch mooie Kasteel Henkenshage, ideale locatie voor uw huwelijk. Hierin kunnen wij het huwelijksfeest /receptie perfect tot zijn recht brengen. Wij beschikken ook over mooie decoratie die van uw huwelijksfeest een onvergetelijke dag maken. Verder beschikken wij over een paar auto’s waarmee u naar uw huwelijkslocatie kan worden gebracht. La Casserole bezit over ruime ervaring in het organiseren van de mooiste bruiloften!

Trouwen op een kasteel

Uw bruilofts feest / diner tot in de puntjes verzorgd

Het zijn vaak de kleine details die een bruilofts diner of receptie tot een groot succes maken. Dat beseffen wij natuurlijk als geen ander. Wij organiseren uw receptie / diner / bruiloftsfeest dan ook met vergaande perfectie. Wij regelen op aanvraag onder andere een bruidsauto voor uw trouwfeest en ook beschikken wij over de meest prachtige locaties voor uw huwelijks feest, zoals Auberge Eeckaerde, Het Ketelhuis en Aubergerie De Leesthoeve. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw bruiloft of trouwdag, neemt u dan gerust contact met ons op. La Casserole Catering en Party Service: voor een onvergetelijk en onbezorgd huwelijksfeest en perfect verzorgd diner!

Dinerzaal trouwen

Onze zeer Exclusieve & Bijzondere Trouwlocaties

Wij beschikken over prachtige trouwlocaties. Voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft kunt u gebruik maken van de volgende locaties:

Kasteel Henkenshage

La Casserole heeft ook een romantische trouwlocatie voor uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft. Vier uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft in het prachtige Kasteel Henkenshage. Kasteel Henkenshage is een trouwlocatie waar u samen met uw gasten geheel in stijl dit gedenkwaardige jubileum kunt vieren. Kasteel Henkenshage: een absolute toplocatie voor uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijksfeest en de avond sluit u af in onze prachtige bruidssuite!

Bruiloft op een mooi kasteel met ophaalburg
Kasteel Henkenshage nacht

Het kasteel beschikt over een prachtige binnenplaats met een mooie kasteeltuin. Wij kleden deze locatie helemaal aan naar uw wensen, en zullen ervoor zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft. U geniet alleen van uw zorgeloos huwelijk.

Bruiloft ruimte

Deze locatie is helemaal geschikt voor bruiloften en feesten! Een 25 jarige bruiloft vraagt natuurlijk om een feest om nooit te vergeten. Hiervoor dragen wij graag de verantwoordelijkheid. La Casserole heeft voor dit feest onvergetelijke trouwlocaties in petto: Aubergerie De Leesthoeve. De Leesthoeve is historische locatie met een warm lounge interieur. Aubergerie De Leesthoeve: een unieke feestlocatie voor uw 25 jarige bruiloft of gouden bruiloft! Na het feest brengen wij u eventueel naar een prachtige bruidssuite indien van toepassing.

Feestlocatie Auberge Eeckaerde

Wilt u uw gouden bruiloft of 25 jarig huwelijk op een echt sfeervolle en authentieke locatie vieren? Dan is het 125 jaar oude Auberge Eeckaerde zeker een locatie om te overwegen. Deze locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. Dit is de sfeervolste locatie van alle partycentra in Brabant!
Auberge Eeckaerde geeft uw 25 jarig huwelijk of gouden bruiloft de glans die het verdient.

Inloopavonden locaties bezoeken

… of vraag informatie aan.