Webshop
Trouwen Ketelhuis balkon

Bruidsauto

Bruidswagen en Trouwvervoer

U wilt zich op uw huwelijksdag toch ook laten vervoeren als een koning en koningin? Dan lijkt ons een klassieke Rolls Royce of statige Bentley de meeste geschikte keuze. U kunt natuurlijk ook op de Amerikaanse tour gaan met Chevrolet of Corvette, maar wat dacht u van Ford Mustang Cabrio of een Mercury Comet Convertible als mooie trouwauto. Al deze auto’s zijn geschikt voor een prachtige huwelijksdag, de keuze is helemaal aan u. Wij zorgen ervoor dat de auto in goede staat is wanneer de huwelijksdag plaatsvindt.

La Casserole Bruidswagens heeft een aantal prachtige bruidsauto’s beschikbaar waarmee uw huwelijksdag helemaal compleet wordt. Wat dacht u van een prachtige Porsche Carrera 4S Cabrio, een klassieke Citroën Attraction uit 1951 of een pittige Fiat 500 Cabrio. Laat u rondrijden in een van deze luxe en klassieke auto met of zonder een ervaren chauffeur en geniet van uw moment samen op deze mooie dag.

Porsche Trouwauto
Citroen
Citroen bruidswagen

Onze klassieke bruidswagen kunnen een prachtige setting zijn voor uw huwelijksreportage bij Het Ketelhuis in Eindhoven op de Landgoed de Grote beek. Een van de leukste combinatie is toch wel de witte Kever Cabrio die over de brug van Kasteel Henkenshage rijdt. Vraag direct informatie aan over de trouwauto’s.

Inloopavonden locaties bezoeken

… of vraag informatie aan.