Webshop
Grand Café Ketelhuis Eindhoven buiten

Eindhoven Trouwen met La Casserole

Kies voor La Casserole voor een Geweldige Bruiloft in Eindhoven!

Trouw-organisatie door La Casserole Eindhoven

De grote kracht van trouw organisatie La Casserole is dat we over de gehele dag de verantwoordelijkheid nemen. Van de trouwauto tot het avondfeest en alles daar tussen in! Doordat al deze faciliteiten en diensten onder één dak zitten kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het organiseren van uw bruiloft en feest in Eindhoven. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gasten!

Trouwen in Eindhoven in het Ketelhuis

Hierbij kunnen wij u onder andere allemaal mee van dienst zijn:

  • – Het plannen en invullen van uw grote dag.
  • – Meedenken over culinaire mogelijkheden en versnaperingen voor het huwelijksdiner
  • – Het verzorgen van een prachtige bruidsauto
  • – Aankleden van een van de prachtlocaties in Eindhoven en omgeving
  • – Romantische overnachten in een van onze bruidssuite
  • – De perfecte DJ of band voor uw avondfeest
  • – Uw droomhuwelijk in eigen achtertuin, compleet met tent, meubilair, personeel etc.

Officiële trouwlocatie Eindhoven!

Eindhoven en omgeving is al helemaal ingeburgerd met de aanwezigheid van de officiële trouwlocatie “Het Ketelhuis” op de Dr. Poletlaan 45 in Eindhoven ( Landgoed de Grote Beek, zijstraat van de Boschdijk ). Menig bruidspaar heeft de afgelopen tijd het ja-woord gegeven in een van de prachtige ruimtes van dit bijzondere rijksmonument. De locatie bestaat uit 4 zalen, Het Atelier ( ca. 125 m2 ), De Ketel ( ca. 250 m2 ), Grand Café ( ca. 135 m2 ) en de Brug ( ca. 90 m2). Buiten treft u 3 terrassen, Terras I ( ca. 40 m2 ) Terras II ( ca. 125 m2 ) en Terras III ( ca. 150 m2 ). Direct contact opnemen

Een prachtige trouwceremonie in Eindhoven Foto door Linda Berrety

Bijzonderheden over trouwen in Eindhoven

Middels onderstaande foto’s geven wij u graag een impressie van huwelijken in Eindhoven en omgeving, zoals de plaatsen Nuenen, Geldrop, Best, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven, Acht, Steensel, Son en Breugel en Waalre. Wij hebben vlakbij deze plaatsen locaties In ons bezit waar u uw huwelijk kan laten voltrekken en aansluitend hierbij een feest kan laten verzorgen.

Tilburg Feestlocatie Interieur

Vlakbij Eindhoven trouwen

In regio Eindhoven vindt u in Eindhoven, Sint Oedenrode en Veghel onze gelegenheden. Aubergerie de Leesthoeve te Veghel is een oude boerderij in authentieke, doch moderne stijl. De Gelagkamer, Huiskamer en Tuinkamer zijn prachtige zalen, welke geschikt zijn voor een bruiloft tot maximaal 400 personen.

In Eindhoven kunt u trouwen in de gerenoveerde sfeervolle Feestlocatie Auberge Eeckaerde. Van origine is het een herberg uit de achttiende eeuw. Nu is het een zeer mooie feestlocatie en uitermate geschikt voor recepties en familiefeesten, zoals een bruiloft. Centraal gelegen in Eindhoven ligt deze trouwlocatie en daardoor goed bereikbaar. Tevens heeft het een eigen parkeerplaats.

We bewaren het beste van Eindhoven en omstreken voor het laatst, Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode. Deze trouwlocatie heeft een rijke historie en uw sprookjeshuwelijk komt door deze locatie tot leven. Het kasteel beschikt over vele mooie zalen en biedt ruimte voor grote groepen We nemen u graag mee naar onze kasteeltuin met groot park die het decor kan zijn voor uw ja-woord en de huwelijksreportage. Uw huwelijksdag kunt beklinken in de prachtige torensuite. Trouwen in de buurt van Eindhoven is nog nooit zo bijzonder geweest!

Collage locaties

Gratis trouwauto

In stijl naar uw huwelijkslocatie gebracht worden, wie wil dat nou niet? Om uw dag nóg completer te maken mag u gebruik maken van één van onze gratis trouwauto’s. Wij willen u graag een extra service aanbieden, en ervoor zorgen dat uw dag helemaal compleet is.

Informatie aanvragen

Inloopavonden locaties bezoeken