Webshop
Trouwen Ketelhuis balkon

Den Bosch Trouwen met La Casserole

Prachtige locatie om te trouwen Den Bosch

La Casserole Catering Service staat al jaren bekend als specialist in het organiseren van bijzonder mooie bruiloften in Den Bosch. Mede omdat wij beschikken over allerlei faciliteiten, zoals een eigen partytenten verhuur afdeling, voor een geslaagde huwelijk kunt u kiezen voor La Casserole Catering Service als u wilt trouwen in Den Bosch op een unieke manier.

Trouwen op een fantastische locatie in de regio Den Bosch

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van foto’s van huwelijken in Den Bosch en de omgeving van Den Bosch, zoals ook de plaatsen Sint-Oedenrode, Veghel, Uden, Waalwijk, Vught en Boxtel. Bekijk onze trouwmogelijkheden hieronder. Het is mogelijk om te trouwen op een van onze locaties maar u kunt ook uw trouwfeest thuis laten verzorgen door La Casserole.

Foto van Kasteel Henkenshage

Vlakbij Den Bosch trouwen

Onze trouwlocaties liggen in de omgeving van de plaatsen Veghel, Sint-Oedenrode en Den Bosch. In Veghel ligt Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve, dit is een achttiende-eeuwse boerderij met een mooie authentieke uitstraling. De trouwlocatie beschikt over 3 mooie zalen en bieden samen een capaciteit voor maximaal 400 personen en is vlakbij Den Bosch, trouwen in uw regio. Wij zorgen voor de gehele aankleding van deze prachtige trouwlocatie. Hierover zullen wij met u overleggen en keuzes maken.

Trouwen op Landgoed de Grote Beek Eindhoven

Onze top trouwlocatie om te trouwen in Den Bosch en omstreken bewaren voor het laatst, Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Deze trouwlocatie is onze grote trots en hier kunt u werkelijk een betoverend sprookjeshuwelijk meemaken. Het kasteel beschikt over vele historische zalen en biedt ruimte voor hele grote groepen, zoals de gasten op een huwelijk. De trouwlocatie beschikt over een prachtige kasteeltuin met groot park en een geweldige bruidssuite voor de bruid en bruidegom. Kortom een locatie die perfect is voor uw huwelijksfeest.

Trouwen aan huis in Den Bosch

Het is mogelijk om uw trouwfeest thuis te laten verzorgen door La Casserole. Hierbij wordt uw tuin omgebouwd tot een echte feestlocatie met vele materialen.

Cateringservice met mooie bartafels

Horecagelegenheden voor trouwen Den Bosch

Als u een feest geeft in één van onze horecagelegenheden dan staat het terras met prachtige parasols altijd exclusief voor u en uw gasten ter beschikking. Ook zijn er verschillende arrangementen mogelijk, zoals een High Tea Arrangement in Den Bosch en omgeving.

Informatie aanvragen

Inloopavonden locaties bezoeken