Webshop

Partytenten verhuur

Partytent en spiegeltent verhuur

Wellicht zijn voor het welslagen van uw huwelijk of bedrijfsfeest op uw locatie extra faciliteiten benodigd. La Casserole Catering en Party Service kan u hierbij van dienst. Want bij La Casserole kunt u onder meer de volgende luxe tenten huren: een feesttent, luxe partytent of spiegeltent. Elke gewenste ontvangstruimte kan worden gecreëerd met bijvoorbeeld een combinatie van een luxe partytent of spiegeltent. Deze extra accommodatie (feesttent, partytent of spiegeltent) wordt volgens uw voorkeur geplaatst met of zonder vloer en vloerbedekking. De partytenten van La Casserole zijn zeer geschikt voor fantastische personeelsfeestenbedrijfsfeesten en uw exclusief bedrijfsevenement.

De mooiste accomodaties creeren met inrichting en catering

Partytent verhuur / Party verhuur

Naast onze partytent verhuren wij ook de meest mooie partymaterialen. U kunt denken aan, klassiek, modern/strak/wit, trendy en lounge. Al deze concepten kunnen wij voor u realiseren. Het meest klassieke is natuurlijk de Belgische spiegeltent. Wij zorgen voor de gehele aankleding op uw feest, van partytent tot mooie partymaterialen en een exclusieve catering.

Stretchtent in de avond met licht

Belgische spiegeltent

Overige faciliteiten zoals aanvullende toiletgelegenheid, extra elektriciteitsvoorzieningen, parkeerservice, hostesses, etc. behoren ook tot de mogelijkheden als u kiest voor het huren van een feesttent, partytent of spiegeltent. Voor een compleet verrassende sfeer bieden wij u ook een Belgische spiegeltent als alternatief aan. Onze fotogalerie onderaan de pagina laat u enkele voorbeelden zien van de vele mogelijkheden met feesttenten, partytenten of spiegeltenten. Voor meer informatie over de voor- en nadelen van de tenten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. La Casserole Party Service: voor kwalitatieve partytenten met alles erop en eraan!