Winkel

Catering Tilburg

Bekijk hier alle evenementen in Tilburg

In Tilburg kan La Casserole vele leuke evenementen voor u neerzetten. Wilt u binnenkort gaan trouwen, of heeft u zin om een leuk bedrijfsuitje te organiseren? Dan ben je bij La Casserole aan het goede adres.

Feesten Tilburg

De best georganiseerde Feesten van Tilburg.

Feest Tilburg

Besloten Feesten op Unieke Locaties in de regio Tilburg

Partycatering Tilburg

Perfecte party catering Tilburg

Bedrijfsuitje Tilburg

Actief Sportief Bedrijfsuitje in Tilburg

Personeelsfeest Tilburg

Leuke Feesten en Personeelsfeesten Tilburg

Themafeesten Tilburg

De mooiste themafeesten vindt u natuurlijk in Tilburg.

Trouwen Tilburg

De omgeving van Tilburg is perfect om te trouwen.

Feest, bedrijfsuitje of themafeest in Tilburg

Ons exclusieve cateringbedrijf uit Brabant is in staat om elk gewenst feest, bedrijfsuitje, themafeest of personeelsfeest in Tilburg tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Wij bieden diverse perfecte locaties met zaalverhuur voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, workshop, bedrijfsfeest, of themafeest is, La Casserole Party Service verzekert haar gasten een onvergetelijk catering ontvangst met overheerlijke hapjes.

Feesten in Tilburg

De partyservice van La Casserole verzorgt bij u thuis verschillende feesten. Waar wij vooral goed in zijn is totaal service, dat wil zeggen, u als gastheer en gastvrouw zijn zelf gast op uw eigen feest. Onze partymanager neemt voor een groot gedeelte het gastheerschap over zodat u heerlijk kunt genieten van de familie, vrienden of collega’s. Wij vinden het belangrijk dat u en uw gasten het naar hun zin hebben.

Bedrijfsuitje Tilburg

Ons bedrijf verzorgt vele personeelsfeesten en bedrijfsuitjes in Tilburg en omliggende dorpen. Deze feesten en themafeesten worden ondersteund door ons geweldig team aan specialisten uit Tilburg. Wij hebben diverse complete arrangementen klaar liggen waar u een keuze uit kunt maken. Wij proberen voor ieder redelijk budget een leuk bedrijfsfeest in elkaar te zetten. Wij vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteit te hebben.

Partycentrum Tilburg

Kasteel binnenplaats feesten

Eén van de leukste partycentrum in de regio Tilburg is Het Ketelhuis en het geweldige kasteel Henkenshage. In deze locaties kunt u een gezellig bedrijfsuitje organiseren of een geheel verzorgt bedrijfsfeest. Allebei de partycentra zijn rijksmonumenten en hebben een unieke uitstraling op uw personeelsfeest. Als u hier een dag of een avond boekt dan bent u verzekerd van top kwaliteit. Het Kasteel Henkenshage biedt zelfs de mogelijkheid om een huwelijk te laten plaatsvinden.

Feestlocatie Tilburg

Tilburg Feestlocatie Interieur

Onze feestlocaties hebben een intieme sfeer en zijn geschikt voor 25, 40, 50 of 60-jarige huwelijksfeesten. De verschillende locaties voor de feesten in de regio Tilburg zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze catering service. Voor meer informatie over onze georganiseerde feesten in Tilburg kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leuk bedrijfsuitje Tilburg

Partytent Verhuur in Tilburg

Tenten voor tijdens de Barbecue