Personeelsfeesten en feesten laten organiseren door ons

Deze pagina gaat over alle soorten feesten in Eindhoven:

  • Bedrijfsuitjes
  • Groepsuitjes
  • Bedrijfsfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Themafeesten
  • Trouwen en Huwelijk

Wij van La Casserole verzorgen de meest uiteenlopende feesten voor onze klanten, zoals een bedrijfsfeest of personeelsfeest in Eindhoven. Wij toveren de locatie om in een lounge restaurant of een bijzondere locatie in Eindhoven (Noord-Brabant). Deze feest werkzaamheden voeren wij uit met grote passie, want feesten organiseren is onze passie!

Bedrijfsuitje in Eindhoven met boogschieten in de roos

Zelf bedrijfsuitjes organiseren in Eindhoven zal u niet zo goed lukken als de professionele feest organisatie van La Casserole. Hieronder staan enkele links naar onderdelen van onze website die gaan over specifieke feesten in Eindhoven.

Trouwen in Eindhoven op Landgoed De Grote Beek

Wij hebben in en rondom Eindhoven prachtige trouwen locaties waar zowel het burgerlijk als kerkelijk huwelijk voltrokken kan worden. Voor het feest en het diner zorgen voor heerlijke gerechten en hapjes. Het feest zal door ons perfect verzorgd worden. Meer informatie over trouwen in Eindhoven:

Bruiloft in Eindhoven

Culinair Eindhoven

Op de onderste Links kunt u de Culinaire Pagina's bekijken van wat we op catering kunnen bieden in Eindhoven. Een High tea bij u thuis, een barbecue op de binnenplaats van een Kasteel, een warm en koud buffet in een party boerderij te Eindhoven. En wat dacht u van een huwelijksdiner in een serre of een zeer gezellig feest in het koetshuis waar we een walking dinner serveren en tijdens het trouwfeest lekkere borrelhapjes tijdens de receptie.

Barbecue Eindhoven

Met het mooie weer in aantocht wordt het ook weer tijd voor de barbecue in Eindhoven en omgeving. La Casserole verzorgt luxe uitgebreide barbecue's voor alle soorten feesten en partijen. In onze nieuwe feestlocatie Het Ketelhuis kunnen wij ook exclusieve barbecue's voor u organiseren. Lees op de volgende pagina meer over een Barbecue in Eindhoven:

Eindhoven BBQ

Partytent verhuur Eindhoven

La Casserole verzorgt vele feesten in Eindhoven en omliggende dorpen. Deze feesten worden ondersteund door onze geweldige party verhuur afdeling en goede afspraken met partytent verhuur bedrijven. Meer informatie hierover:

Partytenten verhuur speciaal voor Eindhoven

Informatie aanvragen