Winkel
Tentverhuur en BBQ

Luxe partyservice La Casserole

Het exclusieve partyservice La Casserole bestaat bijna 35 jaar. Het is ontstaan uit een ander groot partyservice bedrijf, de eigenaar Alphons Vroomen is een geboren en getogen Eindhovenaar. In de jaren 80 kocht hij in Son een klein pandje en begon daar zijn eerste partyservice activiteiten. Inmiddels is het partyservice-bedrijf verhuist naar Best en heeft daar een groot pand waar hij de komende jaren nog in vooruit kan.

Catering mogelijkheden

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de betere bedrijven op dit gebied. De grote kracht van La Casserole Partyservice is dat ze alle alles in eigen hand heeft. In principe besteden wij niets uit.

Waar wij zeer in gespecialiseerd zijn is de beste barbecue in Nederland en wat alles overtreft zijn onze geweldige walking diners. Inrichting, decoratie en partytenten zijn ook een onderdeel van onze activiteiten. Wij leveren iets geheel compleet aan, voor minder doen wij het niet. Onze inrichtingen zijn klassiek en modern of een hele leuke combinatie daarvan. Bij ons staan uw wensen centraal! Kwaliteit staat bij La Casserole hoog in het vaandel.

Partyservice in Brabant en Midden-Nederland

La Casserole is een van die Cateringbedrijven met bijzondere Feestlocaties. De catering activiteiten strekken uit door geheel zuid oost Brabant o.a. Veghel, EindhovenTilburgHelmond, ’s Hertogenbosch en omstreken. In principe werken we met onze partyservice door heel Nederland, maar de focus ligt om zuid- en midden Nederland. U kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen over de mogelijkheden voor uw feest.