Partycentrum voor uw feesten en partijen

Het exclusieve Catering Bedrijf La Casserole uit Eindhoven maakt van ieder ontvangst een groot succes. De twee zonen van de eigenaar hebben een zeer degelijke horeca-opleiding en hebben bij diverse andere bedrijven gewerkt om ervaring op te doen. Met deze waardevolle bagage zijn zij samen met hun vader het bedrijf uit aan het bouwen.

Dit heeft geresulteerd in een nieuw partycentrum te Eindhoven. Dit partycentrum heeft ongekende mogelijkheden, 15 personen diner of 600 personen barbeque is prachtige gebouw geen enkel probleem. De laatste jaren zijn er al heel veel personeelsfeesten en bedrijfsfeesten georganiseerd. En als u wilt kunnen wij adviseren in een leuk themafeest.

 

Naast deze nieuwe aanwinst hebben wij ook een nieuwe klant erbij, Kasteel Ophemert, waar La Casserole de algehele catering mag verzorgen. Van een borrelhapje tot een walking diner, van 20 tot 200 personen.

Partycentrum in Eindhoven en de provincie

Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Noord Brabant is een stijlvol partycentrum voor een ontvangst, diner, vergadering, productpresentatie, personeelsfeest, themafeest, bruiloftsfeest of galafeest. La Casserole Partyservice heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Trouwen op Trouwlocatie Kasteel Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis.

De trouwlocatie en partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is met zijn vernieuwde lounge interieur ook voor uw bedrijfsfeest een unieke feestlocatie. In dit nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, waardoor de feest locatie een bijzonder partycentrum aan het worden is. Natuurlijk wordt het hier ook door uw catering bedrijf in de puntjes verzorgd.

Feestlocatie Auberge Eeckaerde in Eindhoven is, met zijn intieme sfeer, de perfecte locatie voor 25, 40, 50 of 60-jarige huwelijksfeesten. In het 125 jaar oude pand hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, o.a. trouwfeesten, receptie´s, diners.

De verschillende feest locaties, o.a. Kasteel Henkenshage, zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn allen voorzien van onze voortreffelijke service.

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service.

Informatie aanvragen