Webshop

Luxe tent accommodaties van La Casserole

Luxe party tenten voor thuis of op locatie

Uw bruiloftbedrijfsfeest, nieuwjaarsreceptie, party, communie, verjaardagsfeest geheel naar eigen wens, geen standaard bruiloft of feest in een zaal of restaurant, maar een feest op een door u gekozen locatie in één van onze exclusieve partytenten of tent accommodaties met vele mogelijkheden in aankleding en opstelling. La Casserole heeft verschillende exclusieve partytenten voor al uw feesten.

Luxe tenten combinaties te huur

La Casserole Party Service kan uw party totaal voorzien van partytenten en tent accommodatie, interieur, aankleding van de partytent, bestek, servies en andere benodigdheden. Dit alles zorgt ervoor dat uw party een onvergetelijke dag wordt.

Tent met lange tafel

Partytent door Tentworx

Partytent verhuur Brabant

Stretchtent verhuur

Luxe tenten accomodaties
Stretch met witte meubels en catering voorziening op een grasveld

Starshade tent verhuur

Luxe tenten accomodaties

Zeer Luxe Partytenten en Pagodetenten

De luxe tenten zijn leverbaar in verschillende formaten en afmetingen. Op de partyverhuur pagina vindt u hier enkele voorbeelden van.

Door jarenlange ervaring in de catering weten wij als geen ander waar het om gaat bij het organiseren van een evenement of party. Wij weten hoe belangrijk het is om het materiaal op de juiste plaats te hebben. In een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren partymanagers worden uw wensen doorgenomen en de partytenten geheel naar uw wensen geplaatst en ingericht. Bij La Casserole staan uw wensen centraal, wij helpen u graag verder met de juiste keuze.

Het huren van een partytent en de daarbij behorende materialen heeft als voordeel het gebruik en u heeft niet de nadelen van investeringen, onderhoud en opslag.

Door middel van originele aankleding kan La Casserole Party Service uw party een eigen gezicht geven. Met een groot aanbod in decoratiematerialen en een nauwe samenwerking met een decoratiebedrijf is een grote diversiteit beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat de locatie wordt ingericht zoals u het wilt.

Partytent Starshade

Leuke Partytenten

Afmetingen:

 • 5×5 meter
 • 6×5 meter

Wat is er nu leuker dan uw feest te geven in een tent accommodatie op een door u zelf gekozen locatie met een tot in de puntjes verzorgde catering in een ongedwongen gezellige sfeer.

Interieur partytent

Verschillende luxe tenten accommodaties:

PARTY EXCLUSIEF 8 M x 13 M = 104 M²

Tafel in een luxe tent accommodatie

Party Exclusief met een aluminium constructie en een zeildoek in de kleur wit. Deze tent heeft zeer fraai gebogen dak-zijkanten. De kopkanten lopen zeer mooi, schuin naar de gevel af. Uiteraard heeft deze tent ook “French windows” en is hij met zijn standaard breedte van 8 meter op vele locaties te plaatsen en perfect te combineren met de pagodetenten.

Party Exclusief 8 meter, 2,32 zijhoogte en 3,58 nokhoogte. Buitenmaten: 8,45 cm + 45 cm extra bij elke lengte maat optellen.

PIRAMIDE ZESHOEK

2 stuks piramide 6-hoek met 1 stuk piramide 4-hoek, totaal 155 m2

Luxe tenten in de tuin

Een tot de verbeelding sprekende blikvanger voor de omgeving, geheel wit met “French Windows”.

Piramide zeshoek 2,87 meter zijhoogte, 6,47 meter nokhoogte, 10 meter diameter en 65 m² vloeroppervlak. Benodigde opbouw ruimte, minimaal 10 x 9 m

PIRAMIDE ZESKANTIGE TENT

Afgebeeld 1x piramide-nevada, 2x piramide 6-hoek , alles met cassette/ stelvloer. Broederlijk verbonden middels goten en tochtstrips tot een fraaie ruimte van 267 m2.

Luxe tenten in de tuin

DE PIRAMIDE ACHTKANTIGE TENT

Het uniek ontwerp van de Nevada geeft, dank zij de speciale vorm en afwisselend licht en niet lichtdoorlatend dakzeil elk evenement of party een romantisch tintje. Met zijn mast van maar liefst 800 cm hoog !! Een staaltje spitstechnologie op tentgebied. Alle piramides verbinden zich broederlijk met elkaar. U kunt deze topper vergroten met de piramide 6-hoek of 5×5 tot de gewenste oppervlakte.

Piramide-nevada:

 • nokhoogte 800 cm, zijhoogte 290 cm, diameter 14,25 cm
 • Vloeroppervlak van 1 stuks nevada, 137 m2 !!!
 • Te leveren met cassette vloer systeem.
 • Zonder vloersysteem, alleen i.o.l. na bezichtiging locatie.
 • Benodigde opbouwruimte, circa 14 x 14 m
Achtkantige tenten

PIRAMIDE 4-HOEK

Afgebeeld, 8 stuks piramide 5×5/4-hoek van 25 m2 per stuk, totaal 200 m2. Geplaatst op een plateau in het water, te Best bij Eindhoven.

Tenten geplaatst op podium in het water

Piramide vierhoek

Net als de zeshoek een oogstrelende “punt” tent en prima te combineren met de piramide zeshoek, piramide-nevada , party-exclusief en de alu-profs.

ALU-PROFS

Aluminium constructietent (zadeldak), met een harde pvc- of zeilwand.

Optioneel: cassettevloer, dakhemels, wanddecoratie, glaswand, nooddeuren en noodverlichting.

Afgebeeld

 • 10×10 meter
 • 10×15 meter
 • 10×20 meter
 • 10×25 meter
 • 15×15 meter
 • 15×20 meter
 • 15×25 meter
 • 15×30 meter
 • 20×40 meter
 • 20×45 meter
 • 20×50 meter
 • Geheel met harde wand en nooddeuren.

STANDAARD PARTYTENT

De constructie van de tenten is vervaardigd van aluminium. Over een breedte van 5 meter hebben deze tenten een vrije overspanning en zijn voorzien van een zadeldak. Door de diversiteit aan maten en flexibiliteit bij de opbouw, zijn deze tenten vrijwel overal te plaatsen in elke vorm en of maat.

Standaard partytent

SPANTENT

De spantent heeft het meeste weg van een klassieke circustent. Dit komt vooral door zijn kleuren en de spantouwen. Deze tent wordt enkel ingezet voor grote evenementen. Deze sfeervolle tent is leverbaar in de maten 6, 8, 10 en 15 meter breed. De lengte is per vijf meter koppelbaar. Uit veiligheidsoverwegingen is het mogelijk om een spantent met nooddeuren uit te rusten. Dit kan een eis van de gemeente of brandweer zijn. De nooddeuren zijn voorzien van een panieksluiting.

Grote rood-wit gestreepte spantent

Klassieke inrichting

Bartafels en barkrukken

Verspreid over de gastenruimte plaatsen wij ronde bartafels voorzien van wit tafellinnen, een prachtige zilveren 1-armige kandelaar en zwarte hamerslag barkrukken.

Zitgelegenheid

Witte stoeltjes met prachtige witte hoezen, geplaatst om wit afgerokte tafels van 1,20 doorsnede. Op de tafels wit tafellinnen. Op elke tafel plaatsen wij een asbakje en een zeer decoratieve 5-armige zilverkleurig kandelaar van ca.. 70 cm hoog met kaarsen.

Modern metaal / zwart inrichting

Bartafels en barkrukken

Vierkante bartafels met metalen of zwarte bovenbladen en metalen barkrukken met een zwarte of witte zitting.

Inrichting barkrukken

Zitgelegenheid

Witte of zwarte stoeltjes, geplaatst om vierkante tafels met zwart of metalen bovenblad.

Inrichting stoelen

Moderne inrichting wit

Statafels en barkrukken Rechthoekige wit afgerokte bartafels voorzien van wit tafellinnen en gekleurde tafellopers met witte en/of zwarte barkrukken.

Zitgelegenheid

Witte kunststof stoeltjes, geplaatst om rechthoekige tafels voorzien van wit tafellinnen.

Tafels

Alle tafels worden voorzien van kaarsenhouders met kaarsjes. De tafels worden symmetrisch in de gastenruimte geplaatst. Dat zorgt voor een nette uitstraling.