Webshop
Zaal Ketelhuis

Bedrijfsevenement – partycentrum – Eindhoven

Bedrijfsevenement in partycentrum Van Abbemuseum en Het Ketelhuis

La Casserole Party Service en exclusieve Catering Service verzorgt uw ontvangst of bedrijfsevenement in het Van AbbeMuseum; een van werelds mooiste musea op het gebied van moderne kunst. Op ons verzoek wordt dit museum omgetoverd tot een stijlvol partycentrum. Wij zorgen voor de organisatie van bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement en ontvangen de gasten in dit moderne museum met een speciale ambiance.

Trouwen op Landgoed de Grote Beek Eindhoven

Wat dacht u van een rondleiding of lezing gecombineerd met een hapje, drankje, geserveerd diner, walking diner in dit bijzondere partycentrum. Dit is de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement, seminar, receptie, bedrijfspresentatie of kick-off meeting. La Casserole Party Service: voor een perfecte organisatie van uw bedrijfsevenementen in het prachtige Van AbbeMuseum!

Ideaal voor organisatie bedrijfsevenement

Deze locatie beschikt over 2 zalen. De eerste zaal in dit partycentrum is het Auditorium. In deze zaal worden voornamelijk lezingen en presentaties gehouden. De tweede ruimte is het restaurant; waar het culinaire gedeelte verzorgd kan worden. La Casserole Party service en Party Catering draagt graag zorg voor de organisatie van uw bedrijfsevenement op deze prachtige locatie. U heeft verder geen verplichtingen op deze dag, wij regelen alles voor u!

Het van Abbe Museum heeft voor uw bedrijfsevenement, bedrijfsfeestenpersoneelsfeesten ruimte voor maximaal 300 personen. Voor meer informatie over het bedrijfsevenement organiseren, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. La Casserole Party Service: voor een perfecte organisatie van uw bedrijfsfeest in het prachtige Van Abbe Museum!

ketelhuis aanzicht trouw locatie

Bedrijfsevenement Eindhoven

Het Ketelhuis Eindhoven op Landgoed de Grote Beek geschikt voor uw bedrijfsevenement tot 600 personen. Deze industrieel ingerichte locatie is geschikt voor ieder feest.

Bedrijfsevenement Dinnershows en Themafeesten

La Casserole heeft voor uw de organisatie van uw bedrijfsevenement een paar prachtige feesten samengesteld, o.a. ShowtimeFisje Bouwe Dinnershow entertainment en diverse feesten. Voor meer informatie over dit bedrijfsevenement kunt u altijd contant met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw keuze.

Het Van Abbemuseum is ook een ideale locatie voor uw trouwdag of huwelijksfeest.

Organisatie van diverse Bedrijfsevenementen

Adres

Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Telefoon : 0499 – 37.55.37

Informatie aanvragen