Webshop
Zaal Ketelhuis

Fantastische Partycentra & Uniek Partycentrum

Partycentra

La Casserole is in staat om elk gewenst feest tot een gewenst resultaat te brengen in een passend partycentra waarbij de service op nummer één staat. Of het nu een themafeest, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, of themafeest is, La Casserole Party Service verzekert haar gasten een onvergetelijk ontvangst in het mooiste partycentrum.

Partycentra verlichting

De partyservice van La Casserole verzorgt bij u thuis of in ons partycentrum uw gouden, zilveren of koperen bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsreceptie en verjaardagsfeest.

Op uw bedrijf organiseert La Casserole Party Service complete aangeklede bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, klantendagen, themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, afscheidsrecepties, jubilea en outdoor activiteiten. Wij toveren uw bedrijf om tot een echte feestlocatie en zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt.

Partycentra van La Casserole

Henkenshage te Sint-Oedenrode, Noord Brabant is een stijlvol partycentrum voor een ontvangst, diner, vergadering, productpresentatie, personeelsfeest, themafeest, bruiloftsfeest of galafeest. Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Samen trouwen op trouwlocatie Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis. Geen enkel partycentra zal u zo gelukkig maken als ons Kasteel!

Vooraanzicht van het Kasteel Henkenshage

Het partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is met zijn vernieuwde lounge concept een unieke feestlocatie en een prachtige partycentrum. In dit nieuwe partycentrum is het hele interieur op de schop gegooid, waardoor de feest locatie een bijzonder partycentrum aan het worden is en u zeker blij zal verrassen.

BBQ Ketelhuis

Feestlocatie Eeckaerde is, met zijn intieme sfeer, de perfecte locatie voor 25, 40, 50 of 60-jarige huwelijksfeesten. In het 125 jaar oude pand hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, o.a. trouwfeesten, receptie´s, diners. Deze locatie beschikt ook over een prachtig terras waar u helemaal tot rust kunt komen.

Het Ketelhuis Eindhoven op het landgoed De Grote Beek, dit monument is het voormalige verwarmingshuis van het gehele landgoed, er stonden 4 ketels in van 25.000 liter groot. In 2013 is dit industriële pand geheel gestript en gerenoveerd tot een prachtige partycentrum. In een hele korte tijd heeft het een enorme bekendheid gekregen en vele bedrijven en particulieren hebben reeds een ontvangst in Het Ketelhuis gegeven.

Overige Partycentra

Het museum van moderne kunst, het Van Abbemuseum te Eindhoven, stelt een speciale vleugel ter beschikking voor al uw bedrijfsevenementen en natuurlijk ook uw privé-feesten. De locatie beschikt over twee zalen waarvan een het restaurant, hier kan dus het culinaire gedeelte worden gehouden.

Een van onze partycentra is landgoed Ophemert, het is een klein pittoresk kasteeltje nabij Tiel. Wij zijn de trotse leverancier van dit Kasteel. De exploiterende familie en La Casserole hebben een overeenkomst gesloten om van de kasteelexploitatie een groot succes te maken.

Kasteel ophemert

Het nostalgische DAF Museum (zaalverhuur) te Eindhoven heeft een authentiek plein omgeven met oude stadsgevels. De feestlocatie is een dorpsplein, met winkeltjes uit de jaren dertig, een authentieke garage, een gezellige café en een replica van het kantoor van de van Doorne’s. Het Catering Bedrijf La Casserole is door het Daf Museum geselecteerd om hier uw bedrijfsuitje, jubileum of besloten feest tot in de puntjes te verzorgen.

La Casserole verzorgt ook in het Nationaal Automobiel Museum regelmatig diverse feesten en partijen. Dit museum heeft vele exclusieve auto’s en motorfietsen in de collectie. De locatie beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor uw feest.

De verschillende feest locaties, o.a. Kasteel Henkenshage, zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn allen voorzien van onze voortreffelijke Party Catering.

Informatie aanvragen