Webshop
Dansen Feest

Partycentrum / Trouw Meierijstad

Mooiste regio Veghel (Meierijstad), Kasteel Henkenshage

Per 1 januari 2017 is een nieuwe fusiegemeente ontstaan: Meierijstad. Wij van La Casserole hebben voor deze 3 gemeentes, Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, een prachtige feest. Deze evenementen doet al dienst sinds 1998, vanaf die tijd tot nu toe heeft het al enkele renovaties ondergaan, waardoor het historisch kasteel een zeer moderne uitstraling heeft die past bij ieder bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement. Naast personeelsfeesten wordt de veel gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, vergaderingen, congressen, seminars en natuurlijk niet te vergeten een geweldig trouwfeest. Kastelen hebben de naam om heel erg duur te zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat de prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed is. De nieuwe gemeente Meierijstad verbindt de 3 plaatsen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode nog meer aan elkaar, waardoor gasten zich nog nauwer verbonden voelen met het kasteel.

Wij zouden u graag ontvangen met een lekker kopje koffie om u eventuele ontvangst op vrijblijvende basis te bespreken.

kasteel bij nacht

Partycentrum en trouw Aubergerie De Leesthoeve is een mooie achttiende-eeuwse boerderij dat staat in Meierijstad, Noord-Brabant. Deze monumentale trouw in Veghel heeft onder andere een zeer romantische bruidsuite en een prachtige binnenplaats. Dit partycentrum is tevens een nostalgische om te trouwen waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden. Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve: een prachtige met meerdere geschikte feest mogelijkheden!

Leesthoeve locatie interieur

Partycentrum met drie mooie feestzalen

De Leesthoeve prachtig partycentrum: beschikt over drie prachtige zalen. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige feest locatie waar voornamelijk de huwelijksfeesten, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeestenbedrijfsfeestenthemafeest of feesten verzorgd worden.

De tweede zaal is de prachtige Serre. Deze ruimte is verbonden aan de binnenplaats. U kunt in de Serre zowel de bruiloftsreceptie als het huwelijks diner of buffet laten plaatsvinden. Als laatste zaal van De Leesthoeve hebben we de Tuinkamer. Partycentrum de Leesthoeve is een echte aanrader om uw feestje te laten verzorgen. Deze officiële trouw is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen, zoals familiefeestjes en 25-, 40- en 50-jarige bruiloften. Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve: een partycentrum met authentiek karakter!

Capaciteit partycentrum

Aubergerie De Leesthoeve is een stijlvolle feestlocatie voor ieder evenement. La Casserole Party Service en Catering Service verzorgt hier dan ook met veel plezier uw exclusieve feest. La Casserole kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel. De Aubergerie heeft de capaciteit om tussen de 20 en 400 personen te ontvangen, waarbij de feest locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit partycentrum, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De gasten komen uit de heel Brabant, o.a. Schijndel, Sint-Oedenrode, Den Bosch, Veghel, Uden, Meierijstad, Heeswijk-Dinther en ver daar buiten. Heeft u iets te vieren? Aubergie de Leesthoeve is een perfecte voor alle soorten feesten.

Bijzondere trouw Meierijstad/Veghel/Uden

Aubergerie de Leesthoeve in Brabant biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in deze trouw zelf, maar ook op het romantische terras. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u uw huwelijksfeest compleet door ons laat verzorgen. Het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken in diverse ruimtes:

  • In de Huiskamer (tot ongeveer 50 personen)
  • In de Serre (tot ongeveer 40/50 personen)
  • In de Gelagkamer (tot ongeveer 200 personen)
  • Op het Terras (tot ongeveer 80 personen)
  • Op het Terras en in de Serre samen (tot ongeveer 120 personen)

U kunt iedere feest locatie natuurlijk geheel naar uw wens inrichten! Wij hebben geschikte materialen om de helemaal om te toveren.

Unieke arrangementen op deze Romantische Trouw

Aubergerie De Leesthoeve heeft in samenwerking met Paula Snoeren een paar muzikale, gastronomische en culinaire arrangementen.

Partycentrum voor bedrijfsfeesten

Aubergerie De Leesthoeve is een fantastische bedrijfsfeest en we hebben de volgende arrangementen voor u samengesteld. Bekijk de arrangementen op u gemak door, wij helpen u graag verder met uw keuze. Routebeschrijving naar ons kasteel:

Adres

  • Markhof 1
  • 5463 NN Veghel
  • Telefoon 0413 – 36.29.78

Routebeschrijving

De mooiste s in de omgeving van Veghel, Meierijstad.

Kasteel Henkenshage

In een groenrijke omgeving ligt het sprookjes achtige Kasteel Henkenshage. Een waar voor iedere feestelijke gelegenheid ruimte is. Al vele gasten zijn u voor gegaan om Kasteel Henkenshage te reserveren voor een huwelijksdag, personeelsfeest, jubileum, verjaardag, themafeest etc. etc. Het Kasteel bestaat uit een karakteristieke feestzaal, een intieme en luxe dinerzaal en een officiële trouwzaal. Tijdens een zonnige en warme dag kunnen uw gasten uiteraard ook naar buiten. Op de binnenplaats of het Achterterras staan meerdere zitjes en tafels om uw gasten te ontvangen. La Casserole Luxe Catering staat voor goed eten en drinken. Een greep uit ons uitgebreide assortiment: een overheerlijke 3-gangen diner, een smakelijke barbecue, een verrassend walking diner of live cooking op hoog niveau. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf culinaire suggesties te geven.

Een top voor al uw feesten en partijen.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Een met imposante hoge raam, een brug in de zaal en een bar-wand reikend tot het plafond. Uw gasten zullen net als vele een WOW-gevoel krijgen als ze binnen wandelen. Het Ketelhuis verleent zich uitstekend voor uiteenlopende ontvangsten. Van een huwelijksfeest, een gouden bruiloft, bedrijfsfeest, congres, vergadering of overige gelegenheden. Onze zalen zijn multifunctioneel en bieden voor ieder wat wils. Grenzend aan de Grote Zaal van het Ketelhuis vindt zich het Atelier. Een intieme ruimte waar bijvoorbeeld een diner gehouden kan worden of een vergadering voor een kleiner gezelschap. De Grote Zaal beschikt over een eigen terras, waar door de openslaande deuren heel makkelijk het binnen – buiten gevoel gecreëerd kan worden. Voor de wat kleinere gezelschappen is het Grand Cafe de ideale ruimte. Dankzij wanddecoratie van het oude Eindhoven is dit een knusse ruimte met veel charme. Ook deze zaal heeft een eigen terras. Bij uw feestelijk ontvangst hoort uiteraard smakelijke en goede gerechten, evenals een mooi glas wijn en een koud pilsje. Met dinerkeuze zoals een walking diner, barbecue, buffet, diner aan tafel of shared dining is er voor ieder wat wils. Ook kan uw ontvangst aangekleed worden met lekkere hapjes, zoete lekkernijen en tafelgarnituur.

Informatie aanvragen