Webshop
Grand Café Ketelhuis Eindhoven buiten

Super Feest locatie Het Ketelhuis te Eindhoven

Het Ketelhuis: Feest, Event en Trouw locatie Eindhoven

Het Ketelhuis is geschikt voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie, themafeest of familiebijeenkomst. Lees hieronder meer over deze bijzondere vergaderlocatie en de feestarrangementen.

Ons vernieuwde Ketelhuis Eindhoven

Ketelhuis Eindhoven

Rijksmonument Het Ketelhuis met twee schitterende terrassen

Gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven bevindt het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven. Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras in deze horeca-gelegenheid. Ook beschikt het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten. Een geschikte locatie voor verschillende arrangementen, het is allemaal mogelijk op het Ketelhuis.

Buitenaanzicht Ketelhuis Eindhoven

Open informatieavonden Het Ketelhuis

Bekijk de agenda van de inloopavonden

Interieur van Feestlocatie Het Ketelhuis
Ketelhuis Eindhoven De Grote Beek

Wij beschikken over verschillende kant-en-klare concepten die ideaal zijn voor deze locatie, zoals bijvoorbeeld een high teaeen barbecue en kookworkshops in Eindhoven. Wij hebben nog veel meer mogelijkheden op deze prachtige locatie, zoals het Grand-Cafe Het Ketelhuis.

High tea Eindhoven

De bijzondere uitstraling van Het Ketelhuis maakt het een zeer geschikte locatie voor een heerlijke high tea. Onze high tea bestaat uit overheerlijke lekkernijen en uiteraard een gezellige sfeer.

Kookworkshops in Het Ketelhuis

De industriële uitstraling van Het Ketelhuis te Eindhoven draagt bij aan de ervaring en beleving van de workshops die wij hier organiseren. De kookworkshops zijn erg gezellig en ook leerzaam voor iedereen.

Officiële trouwlocatie Eindhoven

Op Het Ketelhuis in Eindhoven kunnen wij de officiële huwelijksceremonie voltrekken. Vanaf eind 2012 is het mogelijk om in Het Ketelhuis te trouwen, zowel buiten als binnen kan getrouwd worden. Dit is een perfecte huwelijkslocatie, het is ook mogelijk om hier uw huwelijksfeest te geven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze trouwlocatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op nummer 0499-375537 of digitaal via ons contactformulier.

Trouwlocatie in Eindhoven
Een prachtige trouwceremonie in Eindhoven Foto door Linda Berrety

Bruidssuite Bed en Bos

Na jullie huwelijksdag bij Het Ketelhuis, is het heerlijk om te kunnen nagenieten in een luxe kamer. U wordt naar de prachtige Bruidssuite van Bed en Bos gebracht, om een nachtje te vertoeven in een bosrijke omgeving. De kamer is van alle gemakken voorzien en perfect voor de eerste nacht van jullie wittebroodsweken.

De prachtige Bruidssuite van Bed en Bos

B&B Landgoed de Grote Beek, een unieke slaapgelegenheid voor na uw feest

Vanaf heden kunnen u en uw gasten gebruik maken van B&B Landgoed de Grote Beek om te overnachten nadat uw voetjes van de vloer zijn gegaan tijdens een spetterende bruiloft of personeelsfeest bij het Ketelhuis. Uiteraard kunt u hier ook overnachten nadat u een zakelijke bijeenkomst heeft bijgewoond in het Ketelhuis. De gezellige B&B is gevestigd in een van de panden op het terrein van GGzE en ligt op loopafstand van Het Ketelhuis. De B&B beschikt over 15 eenpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers, allen met gedeeld sanitair, waar u voor een zachte prijs kunt overnachten. In de gezamenlijke woonkamer en keuken wordt iedere ochtend het ontbijt geserveerd. Voor meer informatie en boekingen over overnachtingen, verwijzen wij u naar Facebook of mail naar bedandbreakfast@ggze.nl.

Adres

  • Landgoed de Grote Beek
  • Doctor Poletlaan 45
  • 5626 NC Eindhoven
  • (Zijstraat van Boschdijk Hoofdingang grote beek)

Routebeschrijving

Informatie aanvragen