Webshop
Grand Café Ketelhuis Eindhoven buiten

Grand Café | Ketelhuis Eindhoven

Het voormalige Ketelhuis op Landgoed de Grote Beek is sinds 2014 omgetoverd in een prachtige locatie voor allerlei festiviteiten. Onderdeel van deze prachtige en unieke locatie is het Grand Café. Bij deze zaal kunnen wij exclusiviteit garanderen, vanwege de eigen ingang, toiletgroep en keuken.

Grand Café Ketelhuis in Eindhoven

De ruimte is te omschrijven als een knusse, maar gezellige ruimte geschikt voor 10 tot 100 personen. Aan de muren prijken grote zwart-wit schilderijen van het oude Eindhoven en het meubilair is helemaal van deze tijd en flexibel te plaatsen. Daardoor kunnen we iedere gewenste setting realiseren voor uw verjaardag, personeelsuitje, jubileum, vergadering of bijeenkomst. Uiteraard is de ruimte uitgerust met eventueel benodigde mediamiddelen (beamers, projectieschermen in meerdere maten, laptops, microfoons en een goede geluidsinstallatie).

Ons professioneel ingestelde personeel neemt alle zorgen uit handen en zorgt dat uw gasten niets te kort komen. Ze zullen onopvallend, maar precies op de juiste plek aanwezig zijn. Uiteraard zorgen zij ook voor culinaire hoogtepuntjes. Onze keukenbrigade is van alle markten thuis en bereidt de meest uiteenlopende arrangementen: Barbecues, Walking Dinners, High Tea’s, Warme en Koude Buffetten, Aziatische en Europese Buffetten, Borrelhapjes, Food Stand, Diner aan Tafel, Live Cooking, Street Food etc. etc. Dit wordt uiteraard gecomplementeerd met goede (huis)wijnen en overige dranken.

Grand Café Ketelhuis Eindhoven

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Indien u schriftelijk een aanvraag toezendt, streven wij ernaar binnen 48 uur een voorstel toe te zenden.

Voor een vrijblijvende bezichtiging van Het Ketelhuis Eindhoven kunt u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor of binnen wandelen tijdens de inloopavond. Deze is iedere maandag en start om 19.30 met een rondleiding. Onze medewerkers staan u dan graag te woord om uw eerste vragen te beantwoorden! Voor een detail afspraak plannen we graag een moment in nadat u de eerste offerte van ons heeft ontvangen.

Voor meer informatie:

Telefoonnummer: 0499 – 37 55 37
Contactformulier: www.la-casserole.nl/contact