Winkel

Grand Café | Het Ketelhuis,
Landgoed de Grote Beek

Het voormalige Ketelhuis op Landgoed de Grote Beek is sinds 2014 omgetoverd tot een prachtige locatie voor allerlei festiviteiten. Een onderdeel van deze prachtige en unieke locatie is het Grand Café. In deze zaal kunnen wij exclusiviteit garanderen, vanwege de eigen ingang, toiletgroep en keuken.

De ruimte kan worden omschreven als knus en gezellig, geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen. Aan de muren hangen grote zwart-wit schilderijen van het oude Eindhoven en het meubilair is eigentijds en flexibel op te stellen. Hierdoor kunnen we elke gewenste setting creëren voor uw verjaardag, personeelsuitje, jubileum, vergadering of bijeenkomst. De ruimte is uitgerust met alle benodigde mediamiddelen, zoals beamers, projectieschermen in verschillende maten, microfoons en een hoogwaardige geluidsinstallatie.

Ons professioneel ingestelde personeel neemt alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat uw gasten niets tekortkomen. Ze zijn discreet aanwezig op de juiste momenten. Natuurlijk zorgen ze ook voor culinaire hoogstandjes. Onze keukenbrigade is van alle markten thuis en bereidt de meest uiteenlopende arrangementen: barbecues, walking dinners, high tea’s, warme en koude buffetten, Aziatische en Europese buffetten, borrelhapjes, foodstands, diner aan tafel, live cooking, street food en nog veel meer. Dit wordt uiteraard gecomplementeerd met een uitgebreide selectie (huis)wijnen en andere dranken.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier op onze website of telefonisch. Indien u schriftelijk een aanvraag indient, streven wij ernaar om binnen 48 uur een voorstel toe te sturen.

Voor een vrijblijvende bezichtiging van Het Ketelhuis Eindhoven kunt u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor of binnenwandelen tijdens de inloopavond. Deze vindt (bijna) iedere maandag plaats en begint om 19.30 uur met een rondleiding. Onze medewerkers staan u dan graag te woord om uw eerste vragen te beantwoorden! Voor een gedetailleerde afspraak plannen we graag een moment in nadat u de eerste offerte van ons heeft ontvangen.

Meer informatie

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen