Winkel

Gala locaties voor het aller leukste gala feest

Spectaculaire gala locaties voor het leukste gala feest Brabant

De mooiste Galalocaties van Brabant. Wij zijn trots om deze locatie voor jullie galafeest te mogen presenteren. De gala locaties zijn voor gala feesten van ca. 60 tot 600 personen. Hieronder een overzicht van onze prachtige galalocaties.

Kasteel Henkenshage

De galalocatie van Nederland: Sint – Oedenrode

ketelhuis aanzicht trouw locatie

Industriële gala locatie in Eindhoven

Gala locatie Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode is een prachtige originele locatie om uw galafeest te organiseren. Dit 14e-eeuwse kasteel is gerenoveerd en is nu één van de top gala locaties in Brabant. Het kasteel beschikt onder andere over een sfeervolle feestzaal, originele dinerzaal en een prachtige kasteeltuin. Uw gasten zullen zich prinsheerlijk voelen in dit monumentale kasteel waar vroeger zelfs de Oranjes over de vloer kwamen. Kasteel Henkenshage is ook uitermate geschikt als gala locatie!

Het Ketelhuis, De Galalocatie van Eindhoven

Eindhoven is sinds kort een nieuwe originele gala feestlocatie rijker met de renovatie van Het Ketelhuis. Een prachtig industrieel pand met grote raampartijen en hoge plafonds. De galalocatie beschikt over meerdere zalen waardoor er voor het galafeest altijd een geschikte ruimte beschikbaar is. Daarnaast beschikt de locatie over een gezellig aangekleed terras. De locatie heeft plek om 900 personen te ontvangen.

Culinair

Veel studentenverenigingen organiseren tijdens hun galafeest een diner, maar er gaan steeds meer verenigingen over op informeel dineren, zoals bijvoorbeeld een luxe barbecuewalking dinner, en het meest populaire is op het moment het live-cooking, oftewel show-cooking. La Casserole heeft veel verschillende keuzes, met heerlijke gerechten!

Neem gelijk even contact met ons op om offerte te ontvangen voor het huren van een galafeest locatie.

Informatie aanvragen