Webshop
Header kasteel Henkenshage

Gala locaties voor het aller leukste gala feest

Spectaculaire gala locaties voor het leukste gala feest Brabant

De mooiste Galalocaties van Brabant. Wij zijn trots om deze locatie voor jullie galafeest te mogen presenteren. De gala locaties zijn voor gala feesten van ca. 60 tot 600 personen. Hieronder een overzicht van onze prachtige galalocaties.

Kasteel Henkenshage

De galalocatie van Nederland: Sint – Oedenrode

Leesthoeve locatie interieur

Zeer gezellige galafeest in Veghel

Feestlocatie voor wokken en BBQ

Leuk galafeest in Eindhoven

ketelhuis aanzicht trouw locatie

Industriële gala locatie in Eindhoven

Gala locatie Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode is een prachtige originele locatie om uw galafeest te organiseren. Dit 14e-eeuwse kasteel is gerenoveerd en is nu één van de top gala locaties in Brabant. Het kasteel beschikt onder andere over een sfeervolle feestzaal, originele dinerzaal en een prachtige kasteeltuin. Uw gasten zullen zich prinsheerlijk voelen in dit monumentale kasteel waar vroeger zelfs de Oranjes over de vloer kwamen. Kasteel Henkenshage is ook uitermate geschikt als gala locatie!

Aubergerie Leesthoeve, gezellige galafeesten

Partycentrum De Leesthoeve in Veghel is een ideale feestlocatie voor de leukste galafeesten. De Leesthoeve beschikt over drie verschillende zalen die afzonderlijk of gecombineerd gebruikt kunnen worden. Variërend van 20 tot 350 personen is er dus altijd een passende oplossing voor uw galafeest. Met zijn stijlvolle inrichting zorgt deze gala locatie ervoor dat jullie galafeest gegarandeerd een succes zal worden!

Galafeesten op Auberge Eeckaerde

Voor een kleiner gezelschap is Auberge Eeckaerde een perfecte galalocatie. Auberge Eeckearde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Een sfeervolle eetkamer met open haard, een knusse bar en een heerlijk rustig terras maken dit een favoriete locatie voor veel van onze gasten. Ideaal voor het vieren van een galafeest tot ongeveer 80 personen.

Het Ketelhuis, De Galalocatie van Eindhoven

Eindhoven is sinds kort een nieuwe originele gala feestlocatie rijker met de renovatie van Het Ketelhuis. Een prachtig industrieel pand met grote raampartijen en hoge plafonds. De galalocatie beschikt over meerdere zalen waardoor er voor het galafeest altijd een geschikte ruimte beschikbaar is. Daarnaast beschikt de locatie over een gezellig aangekleed terras. De locatie heeft plek om 900 personen te ontvangen.

Culinair

Veel studentenverenigingen organiseren tijdens hun galafeest een diner, maar er gaan steeds meer verenigingen over op informeel dineren, zoals bijvoorbeeld een luxe barbecuewalking dinner, en het meest populaire is op het moment het live-cooking, oftewel show-cooking. La Casserole heeft veel verschillende keuzes, met heerlijke gerechten!

Neem gelijk even contact met ons op om offerte te ontvangen voor het huren van een galafeest locatie.

Informatie aanvragen