Webshop
Dansen Feest

Feestlocatie Auberge Eeckaerde is onlangs geheel gerenoveerd

Zeer leuke feest locatie in Eindhoven!

Feestlocatie Auberge Eeckearde is zeer de moeite waard en een bekende feest locatie in Eindhoven en omstreken. Dat is feestlocatie Auberge Eeckaerde ten voeten uit. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een top feest locatie voor al uw ontvangsten! Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle feest locatie is geschikt voor diverse soorten ontvangsten, zoals bijvoorbeeld recepties, familiefeesten en huwelijksfeesten. Zeer de moeite waard om onze feestlocatie een keer te komen bezichtigen. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Feestlocatie voor wokken en BBQ

Feestlocatie voor uiteenlopende evenementen

De feest locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. In de herberg worden diverse evenementen georganiseerd, zoals bruiloften, diners, dinnershow, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeestenbedrijfsfeestenthemafeest en feesten. La Casserole verzorgt het gehele feest en de catering voor u en al uw gasten. Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!

Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!

La Casserole Party Service en exclusieve catering service kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel. Auberge Eeckaerde heeft de capaciteit om tussen de 20 en de 200 personen te ontvangen, waarbij de feest locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze feest locatie, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Vele bruidsparen hebben op deze feestlocatie een fantastisch walking dinner voor hun huwelijksfeest laten verzorgen. Auberge Eeckaerde: het sfeervolste partycentrum van Brabant!

Trouwlocatie regio Eindhoven

La Casserole Catering Service heeft 3 prachtige trouwlocaties in de regio Eindhoven. De mooiste trouwlocatie is misschien wel Kasteel Henkenshage, maar partycentrum Aubergerie de Leesthoeve die vorig jaar geheel gerenoveerd is in de lounge sfeer is zonder meer één fantastische locatie voor uw huwelijk. La Casserole neemt de organisatie van het trouwfeest geheel in eigen handen, naar uw wensen.

Vergaderlocatie in Brabant

Auberge Eeckaerde is nu ook te huren als vergaderlocatie. Tijdens de vergadering zullen wij ook zorgen voor hapjes en drankjes. Zoekt u een professionele vergaderlocatie met een bijzondere uitstraling om bijzondere deals af te sluiten? Lees meer over vergaderlocaties van La Casserole.

High Tea Eindhoven

Op onze bijzondere locatie Auberge Eeckaerde in Eindhoven hebben wij de arrangementen voor u:

Adres

Informatie aanvragen