Partycentrum en trouwlocatie Aubergerie De Leesthoeve

Partycentrum en trouwlocatie Aubergerie De Leesthoeve is een mooie achttiende-eeuwse boerderij dat staat in Brabant. Deze monumentale trouwlocatie in Veghel heeft onder andere een zeer romantische bruidsuite en een prachtige binnenplaats. Dit partycentrum is tevens een nostalgische locatie om te trouwen waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden. Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve: een prachtige locatie met meerdere geschikte feest mogelijkheden!

Partycentrum en trouwlocatie de Leesthoeve in Veghel

Partycentrum met drie mooie feestzalen

De Leesthoeve prachtig partycentrum: beschikt over drie prachtige zalen. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige feest lokatie waar voornamelijk de huwelijksfeesten, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeest of feesten verzorgd worden.

De tweede zaal is de prachtige Serre. Deze ruimte is verbonden aan de binnenplaats. U kunt in de Serre zowel de bruiloftsreceptie als het huwelijks diner of buffet laten plaatsvinden. Als laatste zaal van De Leesthoeve hebben we de Tuinkamer. Deze officiële trouwlocatie is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen, zoals familiefeestjes en 25-, 40- en 50-jarige bruiloften. Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve: een partycentrum met authentiek karakter!

Capaciteit partycentrum

Aubergerie De Leesthoeve is een stijlvolle feestlokatie voor ieder evenement. La Casserole Party Service en Catering Service verzorgt hier dan ook met veel plezier uw exclusieve feest. La Casserole kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel. De Aubergerie heeft de capaciteit om tussen de 20 en 400 personen te ontvangen, waarbij de feest lokatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit partycentrum, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De gasten komen uit de heel Brabant, o.a. Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Veghel, Uden, Heeswijk-Dinther en ver daar buiten.

Bijzondere trouwlocatie Veghel/Uden

Aubergerie de Leesthoeve in Brabant biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in deze trouwlocatie zelf, maar ook op het romantische terras. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u uw huwelijksfeest compleet door ons laat verzorgen. Het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken in diverse ruimtes:

  • In de Huiskamer (tot ongeveer 50 personen)
  • In de Serre (tot ongeveer 40/50 personen)
  • In de Gelagkamer (tot ongeveer 200 personen)
  • Op het Terras (tot ongeveer 80 personen)
  • Op het Terras en in de Serre samen (tot ongeveer 120 personen)

U kunt iedere feest lokatie natuurlijk geheel naar uw wens inrichten!

Unieke arrangementen op deze Romantische Trouwlocatie

Aubergerie De Leesthoeve heeft in samenwerking met Paula Snoeren een paar muzikale, gastronomische en culinaire arrangementen.

Partycentrum voor bedrijfsfeesten

Aubergerie De Leesthoeve is een fantastische bedrijfsfeest locatie en we hebben de volgende arrangementen voor u samengesteld. Routebeschrijving naar ons kasteel:

Adres

Informatie aanvragen