Kok aan huis - Catering aan huis

La Casserole Party Service levert een kok aan huis voor een formidabel diner met als ingrediënten gastvrijheid, persoonlijke benadering, fraaie presentatie en een luxe verzorging. Of het nu om een hippe party gaat, buffet, bbq, een borrel of exclusief diner. La Casserole Party Service zorgt dat uw ontvangst met onze kok aan huis een succes wordt!

Luxe stretchtent voor thuis

Heerlijk thuis eten zonder zorgen? Met het grootste gemak maakt onze kok de mooiste en lekkerste creaties in uw eigen keuken! La Casserole Party Service zorgt voor het servies en alle andere benodigde materialen en indien u wenst kunnen wij uw eigen tafel gereedmaken voor en geweldig diner! Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u hier niet meer naar hoeft om te kijken en heerlijk kunt genieten.

Kok aan huis zorgt voor lekkere hapjes

La Casserole Thuis Catering Service werkt met zeer ervaren koks die het elke keer weer als een uitdaging zien om het onze gasten naar de zin te maken. Zij hebben ruime ervaring met het aan huis koken en zullen dan ook de mooiste en lekkerste culinaire creaties voor u presenteren.

Home Cooking Kok aan Huis

Heeft u een gelegenheid, zakelijk of privé, een diner, een huwelijk, een bedrijfspresentatie, een vergadering? Nodig uw gasten thuis uit en geniet van een op maat gemaakt diner in uw eigen omgeving!

Culinaire glaasjes gemaakt door een kok aan huis

Om van de vele voordelen van het thuis 'dineren' er een paar te noemen: U kunt na het diner een heerlijk sigaartje of sigaretje roken, in alle restaurants is dit inmiddels verboden.

Prijstechnisch tot 10 personen is het voordeliger om thuis uw diner te laten verzorgen door een kok aan huis dan in een restaurant, aangezien uw 'privé-kok' zowel uw diner zal bereiden als presenteren. Bij La Casserole bent u gegarandeerd op goed en kwalitatief eten.

Onze koks beschikken over verschillende disciplines en naar aanleiding van uw wensen zullen wij de kok die het beste bij uw ontvangst past inplannen. Er zijn diverse disciplines in onze keuken aanwezig: Italiaans, Chinees/Indisch, Spaans, Frans, etc. Ook houden wij rekening met allergieën en dergelijken.

Informatie aanvragen