Winkel

Trouwen bij Kasteel Henkenshage

Bij La Casserole nemen we de organisatie van uw trouwfeest tot in de puntjes uit handen. Uw trouwdag is bij ons in goede handen en we streven ernaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Stelt u zich eens voor dat u alles zelf zou moeten regelen. Het plannen en uitvoeren van een trouwdag brengt veel details met zich mee. Wat wordt er geserveerd tijdens het huwelijksfeest? Wilt u een speciale trouwauto? En hoe zit het met bloemstukken? Bij La Casserole kunnen we al uw wensen vervullen.

Het is werkelijk een sprookjesachtige trouwlocatie, waar zowel binnen als buiten het burgerlijk huwelijk voltrokken kan worden. Trouwen in een kasteel is een ervaring die u nooit meer vergeet. Het enige wat u daarom ook hoeft te doen is samen met uw partner, familie en vrienden te genieten van deze bijzondere dag!

Heeft u al gedacht aan:

  • Culinaire invulling
  • Speciale dranken
  • Bruidstaart
  • Uitnodigingen
  • Muzikale invulling
  • Fotograaf
  • Trouwauto
  • Live painter
  • Bloemstukken
  • Styling van de decoratie

Trouwen in een kasteel

Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen: de Van Coehoornzaal, waar voornamelijk de huwelijken worden voltrokken; de Generaal Jean Philippezaal, waar meestal het feestelijke diner wordt geserveerd; en als het Koetshuis, een ruime en knusse zaal waar diverse kasteelarrangementen plaatsvinden.

Bij mooi weer is het ook mogelijk om de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie te laten plaatsvinden op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel.

Kasteel Henkenshage heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 20 en tot ongeveer 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Het is de ideale locatie voor al uw feesten.

Bezoek Kasteel Henkenshage op een
van onze open informatieavonden

Bekijk de agenda van de inloopavonden

Bruidssuite

Ter afsluiting van de huwelijksdag bieden wij u de mogelijkheid om te overnachten in onze prachtige bruidssuite.

Gelegen boven in het torentje van Kasteel Henkenshage, biedt deze ruime kamer een originele badkamer en alle faciliteiten die een bruidssuite nodig heeft.

Een geweldige dag verdient een prachtige afsluiting. Wie wilt dat nu niet?!

Meer informatie

Officiële trouwlocatie

Kasteel Henkenshage is een officiële trouwlocatie. Met andere woorden u kunt uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken en het grote voordeel hiervan is dat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u trouwt!

Kasteel trouwen zaal

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen

Adres

Laan Van Henkenshage 3
5492 BH
Sint-Oedenrode


Routebeschrijving